Connect with us

BN'ers

Nieuw: Zangeres Maan vreselijk onsympathiek aan tafel bij Beau!

The Voice-winnaar Maan de Steenwinkel vertoonde maandagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens zwaar onsympathiek divagedrag. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Maan heeft een liedje gemaakt over haar vriendje Tony Junior en kwam die bij Beau promoten, maar toen de presentator wat wilde vragen over hun relatie deed de zangeres alsof ook háár privéleven onder de mediacode van het Koninklijk Huis valt. Beau moest zelfs een quiz afbreken, omdat Maan dwarslag.

Zangeres Maan vreselijk onsympathiek

Het begon ermee dat Maan minutenlang aan het oreren was over haar worsteling over de omgang met de showbizzpers. “Ik zit heel erg in een soort dubio tussen ‘privé is privé’, maar we komen er ook niet helemaal onderuit om iets toe te geven zeg maar. Ik zit er gewoon heel erg mee tussen wal en schip. Aan de ene kant vind ik het heel grappig, maar aan de andere kant denk ik: niet iedereen hoeft dat te weten.”

Wat is het probleem? “Het is gewoon meer voor mezelf. Niet iedereen hoeft alles te weten en ik ben heel erg gesteld op mijn privacy. Steeds meer mensen willen wat van je en het is ook gewoon heel fijn om iets te hebben wat alleen van mij en hem is en dat niemand daar iets van af weet.”

Op dat moment wist Maan nog niet wat Beau in petto had. “Het is een beetje ongemakkelijk, want zij wil dus kennelijk privé privé houden, maar vandaag mislukt dat jammerlijk“, meldde de presentator.

Hij had namelijk geregeld dat haar vriendje Tony Junior haar live in de uitzending verraste met zijn aanwezigheid. Beau: “Ik heb even een paar kleine vraagjes, jongens. Dit is belangrijk, dit zijn in relaties echt brekers.”

Maan werkt niet mee aan quiz

Maan wilde echter niet aan die quiz meewerken. “Beau, het gaat niet de hele tijd over onze relatie, God.”

Beau zette door: “Op welke datum is jullie relatie begonnen?”

Maan zette de hakken in het zand: “Dat is privé.”

Beau: “Ja, maar het is belangrijk dat je dat goed hebt samen.”

Maan: “Ja, maar dat weten we ook. Ja, dat weten wij.”

Tony had geen moeite met de vraag. “Ja, ik ben heel open, hoor.”

‘Wat is hier erg aan in godsnaam?’

Beau: “Oké, dan een makkelijkere vraag: wat is jullie gemeenschappelijke lovesong?”

Tony tegen Maan: “Dit vind jij zo naar!”

Beau verbaasd: “Vind je het helemaal niet leuk?”

Maan stellig: “Nee.”

Beau: “Maar je gemeenschappelijke lovesong? Wat is daar erg aan in godsnaam?”

Tony: “Dat is toch niet zo heftig?”

Maan: “Er zijn hier supermooie, heftige verhalen aan tafel en dan is dit ineens een soort heel ding. Dat vind ik altijd een beetje lastig.”

Beau breekt quiz af

Beau: “Jij maakt er nu een heel ding van.”

Maan: “Ja, weet ik. Is het nu over?”

Beau: “Oké, dan doe ik het niet. Als je het niet leuk vindt, dan moet ik het niet doen.”

Maan: “Ik wil ook niet per se heel spastisch doen, maar ik vind het gewoon heel leuk dat je er bent en over andere dingen te praten.”

Beau: “Mag ik dan wat anders vragen? Ik begon hier natuurlijk over, we hebben hem ook uitgenodigd, omdat die single ook een beetje over je vriendje gaat.”

Maan: “Klopt. Maar ik vind het heel leuk om over muziek te praten. Dat kan altijd.”

Beau: “Laten we het over muziek hebben, want het liedje gaat over je vriendje en ik neem aan dat het dan over Tony gaat.”

Maan: “Ja, het is geïnspireerd op Toon. Ik zat in de studio met Alain Clark, we wilden een liedje gaan schrijven en ik heb hiervoor nog nooit een vriendje gehad. Het is een ode aan een goed vriendje.”

Tony mag niks zeggen van Maan

Beau lachend: “Het is ongelooflijk dat jij nou dat goede vriendje bent, Tony. Ha ha.”

Tony: “Mensen hebben altijd wel een bepaald beeld bij…”

Maan breekt in: “Nou, dat is niet zo. Dat verzinnen mensen misschien zelf.”

Beau verbaasd: “Hij mag het toch zelf vertellen?!”

Tony: “Ik mag niks zeggen, hoor je dat. Ze is zo bang dat ik veel te open ben hier.”

Beau: “Ik merk dat ze ook een beetje de woordvoerder is in jullie relatie.”

Aan het eind van het gesprek zei Beau: “Ik hoop niet dat ik je te veel ongemakkelijk heb laten voelen.”

Maan: “Een beetje.”

Terwijl Maan naar de microfoon liep, probeerde Beau bij Tony: “Het is wel de liefde van je leven toch?”

Maan: “Beau, kappen nou.”

Er wordt op Twitter met verbazing op gereageerd. “Wat is Maan nou aan het ouwehoeren? Ga niet in een talkshow zitten als je niet wilt praten“, merkt tv-journalist Rob Goossens van De Telegraaf bijvoorbeeld op.

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending