Connect with us

BN'ers

Nieuw: Zangeres Maan vreselijk onsympathiek aan tafel bij Beau!

The Voice-winnaar Maan de Steenwinkel vertoonde maandagavond in de talkshow van Beau van Erven Dorens zwaar onsympathiek divagedrag. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Maan heeft een liedje gemaakt over haar vriendje Tony Junior en kwam die bij Beau promoten, maar toen de presentator wat wilde vragen over hun relatie deed de zangeres alsof ook háár privéleven onder de mediacode van het Koninklijk Huis valt. Beau moest zelfs een quiz afbreken, omdat Maan dwarslag.

Zangeres Maan vreselijk onsympathiek

Het begon ermee dat Maan minutenlang aan het oreren was over haar worsteling over de omgang met de showbizzpers. “Ik zit heel erg in een soort dubio tussen ‘privé is privé’, maar we komen er ook niet helemaal onderuit om iets toe te geven zeg maar. Ik zit er gewoon heel erg mee tussen wal en schip. Aan de ene kant vind ik het heel grappig, maar aan de andere kant denk ik: niet iedereen hoeft dat te weten.”

Wat is het probleem? “Het is gewoon meer voor mezelf. Niet iedereen hoeft alles te weten en ik ben heel erg gesteld op mijn privacy. Steeds meer mensen willen wat van je en het is ook gewoon heel fijn om iets te hebben wat alleen van mij en hem is en dat niemand daar iets van af weet.”

Op dat moment wist Maan nog niet wat Beau in petto had. “Het is een beetje ongemakkelijk, want zij wil dus kennelijk privé privé houden, maar vandaag mislukt dat jammerlijk“, meldde de presentator.

Hij had namelijk geregeld dat haar vriendje Tony Junior haar live in de uitzending verraste met zijn aanwezigheid. Beau: “Ik heb even een paar kleine vraagjes, jongens. Dit is belangrijk, dit zijn in relaties echt brekers.”

Maan werkt niet mee aan quiz

Maan wilde echter niet aan die quiz meewerken. “Beau, het gaat niet de hele tijd over onze relatie, God.”

Beau zette door: “Op welke datum is jullie relatie begonnen?”

Maan zette de hakken in het zand: “Dat is privé.”

Beau: “Ja, maar het is belangrijk dat je dat goed hebt samen.”

Maan: “Ja, maar dat weten we ook. Ja, dat weten wij.”

Tony had geen moeite met de vraag. “Ja, ik ben heel open, hoor.”

‘Wat is hier erg aan in godsnaam?’

Beau: “Oké, dan een makkelijkere vraag: wat is jullie gemeenschappelijke lovesong?”

Tony tegen Maan: “Dit vind jij zo naar!”

Beau verbaasd: “Vind je het helemaal niet leuk?”

Maan stellig: “Nee.”

Beau: “Maar je gemeenschappelijke lovesong? Wat is daar erg aan in godsnaam?”

Tony: “Dat is toch niet zo heftig?”

Maan: “Er zijn hier supermooie, heftige verhalen aan tafel en dan is dit ineens een soort heel ding. Dat vind ik altijd een beetje lastig.”

Beau breekt quiz af

Beau: “Jij maakt er nu een heel ding van.”

Maan: “Ja, weet ik. Is het nu over?”

Beau: “Oké, dan doe ik het niet. Als je het niet leuk vindt, dan moet ik het niet doen.”

Maan: “Ik wil ook niet per se heel spastisch doen, maar ik vind het gewoon heel leuk dat je er bent en over andere dingen te praten.”

Beau: “Mag ik dan wat anders vragen? Ik begon hier natuurlijk over, we hebben hem ook uitgenodigd, omdat die single ook een beetje over je vriendje gaat.”

Maan: “Klopt. Maar ik vind het heel leuk om over muziek te praten. Dat kan altijd.”

Beau: “Laten we het over muziek hebben, want het liedje gaat over je vriendje en ik neem aan dat het dan over Tony gaat.”

Maan: “Ja, het is geïnspireerd op Toon. Ik zat in de studio met Alain Clark, we wilden een liedje gaan schrijven en ik heb hiervoor nog nooit een vriendje gehad. Het is een ode aan een goed vriendje.”

Tony mag niks zeggen van Maan

Beau lachend: “Het is ongelooflijk dat jij nou dat goede vriendje bent, Tony. Ha ha.”

Tony: “Mensen hebben altijd wel een bepaald beeld bij…”

Maan breekt in: “Nou, dat is niet zo. Dat verzinnen mensen misschien zelf.”

Beau verbaasd: “Hij mag het toch zelf vertellen?!”

Tony: “Ik mag niks zeggen, hoor je dat. Ze is zo bang dat ik veel te open ben hier.”

Beau: “Ik merk dat ze ook een beetje de woordvoerder is in jullie relatie.”

Aan het eind van het gesprek zei Beau: “Ik hoop niet dat ik je te veel ongemakkelijk heb laten voelen.”

Maan: “Een beetje.”

Terwijl Maan naar de microfoon liep, probeerde Beau bij Tony: “Het is wel de liefde van je leven toch?”

Maan: “Beau, kappen nou.”

Er wordt op Twitter met verbazing op gereageerd. “Wat is Maan nou aan het ouwehoeren? Ga niet in een talkshow zitten als je niet wilt praten“, merkt tv-journalist Rob Goossens van De Telegraaf bijvoorbeeld op.

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending