Connect with us

Actueel

‘Bridget Maasland deelde stiekem het bed met deze 19-jarige zanger’

Bridget Maasland heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als iemand die niet terugdeinst om relaties aan te gaan met jongere mannen. Met haar uitstraling en zelfvertrouwen kan ze dit blijkbaar zonder problemen doen, iets dat onder meer duidelijk werd tijdens haar veelbesproken relatie met André Hazes. Deze relatie, die destijds veel aandacht trok, ontstond toen André slechts 25 jaar oud was. Hij had voor haar zelfs zijn toenmalige vriendin, en de moeder van zijn kind, verlaten. Hoewel deze affaire voor veel ophef zorgde, was Hazes niet de eerste jonge man met wie Bridget Maasland werd gelinkt.

Jan Smit: Een eerdere jonge vlam?

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Bridget Maasland al eerder relaties met jongere mannen had. Een van de opvallendste geruchten gaat over haar vermeende relatie met Volendamse zanger Jan Smit. Toen Jan nog maar 19 jaar oud was, werkte hij samen met Bridget aan het televisieprogramma The Bridget Triangle in de Verenigde Staten. Het programma draaide om de vraag of Bridget haar angst voor relaties zou kunnen overwinnen door advies in te winnen van experts, en hoe dit zou uitpakken in haar eigen datingleven. Hoewel het programma vooral entertainmentwaarde had, deden er geruchten de ronde dat Bridget en Jan meer hadden gedeeld dan alleen een werkrelatie.

Tijdens de opnames in Amerika, zouden Bridget en Jan het wel heel gezellig hebben gehad. Jan Smit, die op dat moment al een populaire zanger was in Nederland, sprak zelfs openlijk over zijn gevoelens voor oudere vrouwen. “Ik kan verliefd worden op een vrouw zoals Bridget,” zou hij destijds gezegd hebben. Dit voedde de geruchten dat er tussen hen meer speelde dan alleen professionele samenwerking.

Het vervolg in Nederland

Na hun terugkeer naar Nederland leek de chemie tussen Bridget en Jan Smit niet te verdwijnen. Ze bleven elkaar regelmatig zien en de geruchten over een romance tussen hen hielden aan. Een van de momenten die deze speculaties verder aanwakkerde, was toen Bridget werd uitgenodigd om mee te doen aan het populaire programma De Zomer Voorbij op Ibiza. Dit programma, dat draait om een groep vrienden en artiesten die samenkomen om muziek te maken en te genieten van de zomer, bood volgens insiders voldoende ruimte voor Bridget en Jan om hun band te verdiepen.

Hoewel er nooit harde bewijzen zijn geleverd dat er op Ibiza iets tussen hen is gebeurd, houdt het verhaal over Bridget en Jan Smit tot op de dag van vandaag stand. Het helpt ook niet dat Jan destijds een relatie had met zijn toenmalige vriendin Liza, wat het verhaal des te pikanter maakte. Desondanks hebben zowel Bridget als Jan altijd ontkend dat er iets romantisch speelde tussen hen. Ze benadrukten dat ze goede vrienden waren en dat hun relatie puur professioneel bleef.

De aantrekkingskracht van jongere mannen

Bridget Maasland lijkt een duidelijke voorkeur te hebben voor jongere mannen. Dit komt niet alleen naar voren in haar vermeende relatie met Jan Smit, maar ook in haar latere relatie met André Hazes. Veel mensen vragen zich af wat het is dat haar aantrekt tot jongere mannen. Voor Bridget lijkt leeftijd echter slechts een getal te zijn, en ze heeft in interviews vaker aangegeven dat ze zich jong voelt en graag omringd is door mensen die haar energie kunnen bijhouden.

Daarnaast speelt Bridget’s uitgesproken zelfvertrouwen waarschijnlijk ook een rol. Ze straalt kracht en onafhankelijkheid uit, en dat maakt haar aantrekkelijk voor zowel oudere als jongere mannen. Het feit dat ze succes heeft in de media en er ondanks haar leeftijd nog steeds fantastisch uitziet, draagt waarschijnlijk bij aan haar aantrekkingskracht.

Het einde van de relatie met André Hazes

De relatie tussen Bridget en André Hazes was misschien wel haar meest besproken relatie. De romance werd in de media breed uitgemeten, vooral omdat André kort daarvoor nog een relatie had met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoon. Het was een relatie die veel stof deed opwaaien en het onderwerp werd van eindeloze speculatie in de Nederlandse showbizzwereld.

Hoewel Bridget en André in het begin openlijk verliefd waren en samen op vakantie gingen, bleek de relatie van korte duur. Na een paar maanden kwam er een einde aan hun romance. Volgens insiders zou André al snel twijfels hebben gehad over zijn gevoelens voor Bridget en weer toenadering hebben gezocht tot Monique. Hoewel de breuk in de media werd beschreven als een “vriendschappelijke beëindiging,” was het duidelijk dat beide partijen geraakt waren door de beëindiging van hun relatie.

De impact op Bridget’s imago

Bridget Maasland heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de meest herkenbare gezichten op de Nederlandse televisie. Als presentatrice en mediafiguur heeft ze haar sporen verdiend, maar haar privéleven is net zo vaak onderwerp van gesprek als haar carrière. Haar relaties met jongere mannen, en dan met name de romances met Jan Smit en André Hazes, hebben haar imago onvermijdelijk beïnvloed.

Hoewel Bridget er zelf altijd luchtig over heeft gedaan en benadrukt dat ze zich jong van geest voelt, blijft haar voorkeur voor jongere mannen een gespreksonderwerp in de media en bij het publiek. Sommigen bewonderen haar zelfverzekerdheid en het feit dat ze zich niet door de mening van anderen laat beïnvloeden, terwijl anderen haar keuzes soms bekritiseren.

Wat je mening over Bridget Maasland ook is, één ding staat vast: ze blijft een opvallende verschijning in de Nederlandse showbizz. Of het nu gaat om haar carrière of haar liefdesleven, Bridget weet altijd hoe ze de aandacht op zich moet vestigen en blijft een van de meest besproken vrouwen in de Nederlandse media.

Conclusie

Bridget Maasland heeft door de jaren heen bewezen dat ze niet bang is om te doen waar ze zelf gelukkig van wordt, ongeacht wat de buitenwereld daarvan vindt. Haar relaties met jongere mannen, waaronder Jan Smit en André Hazes, hebben vaak de krantenkoppen gehaald, maar dat lijkt haar niet te deren. Ze blijft vol zelfvertrouwen haar eigen pad volgen, zowel in haar carrière als in haar privéleven.

De geruchten over haar vermeende relatie met Jan Smit blijven tot op de dag van vandaag voer voor speculatie, maar de waarheid zal waarschijnlijk alleen bij hen bekend zijn. Wat wel duidelijk is, is dat Bridget Maasland een sterke, onafhankelijke vrouw is die haar eigen keuzes maakt, ongeacht de kritiek die ze daarvoor ontvangt.

Haar relatie met André Hazes was wellicht de meest besproken, maar Bridget heeft laten zien dat ze ook na deze mediastorm stevig in haar schoenen blijft staan. Ze blijft een van de meest opvallende en boeiende persoonlijkheden in de Nederlandse showbizz en zal dat naar verwachting nog jaren blijven.