Connect with us

Actueel

Relatie Jutta Leerdam en Jake Paul nu al voorbij: ‘Hij is met ander meisje gespot’

Er gaan geruchten rond dat de relatie tussen Jutta Leerdam en Jake Paul mogelijk onder druk staat. Recentelijk verschenen er beelden waarop te zien is dat Jake Paul iets te intiem is met een andere vrouw, Hailey Welch, die recent bekend werd door haar ‘Hawk Tuah’-uitspraak. De beelden gingen snel viraal en zorgen voor ophef.

Relatie op afstand

Sinds 12 april 2023 zijn Jutta en Jake officieel samen op Instagram. Ondanks hun drukke topsportcarrières proberen ze elkaar zo vaak mogelijk te zien, maar door hun internationale verplichtingen kan dit soms lastig zijn. Jake maakt gebruik van zijn privéjet om Jutta te bezoeken, maar het komt voor dat de twee elkaar maandenlang niet kunnen zien.

Jutta bereidt zich voor op het nieuwe schaatsseizoen, terwijl Jake zich focust op zijn aanstaande gevecht tegen bokslegende Mike Tyson.

Jake Paul en Hailey Welch

Naast zijn bokscarrière is Jake Paul actief op social media, waar hij miljoenen volgers heeft. Recent heeft hij een samenwerking met Hailey Welch, die bekend werd door haar virale uitspraak ‘Hawk Tuah’.

Samen promoten ze een platform voor sportweddenschappen, Betr Picks. De samenwerking kreeg extra aandacht toen Jake een weddenschap aanging waarbij hij beloofde een tattoo van Hailey te laten zetten op zijn rechterarm, mocht ze een specifieke score halen op het platform.

Volgens geruchten is Jutta hier helemaal niet blij mee. Hoewel Jake al enkele tatoeages heeft, staat Jutta zelf niet op zijn lichaam. Het idee dat iemand anders die eer zou krijgen, zou haar ongemakkelijk maken.

Geruchten over Jutta’s uiterlijk

Naast de ophef over de beelden van Jake, verschenen er recent foto’s van Jutta waarop te zien is dat haar lippen aanzienlijk groter lijken dan voorheen. Fans speculeren dat ze haar lippen heeft laten opspuiten, wat opnieuw voor veel reacties zorgde.

De vraag blijft of deze gebeurtenissen gevolgen zullen hebben voor de relatie tussen Jutta en Jake. Voorlopig blijft het stel stil over de situatie, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren.