Connect with us

BN'ers

Monique Westenberg betreurt haar keuze voor de naam van haar zoon: ‘Ik ga zijn naam aanpassen!’

In een recente aflevering van de Videoland-documentaire “André Hazes: The Next Chapter”, hebben André en Monique openhartig gesproken over de naam van hun zoon, eveneens André Hazes genoemd.

Monique Westenberg, duidelijk vermoeid door de kritiek die ze ontvangt, heeft haar twijfels uitgesproken over de naamkeuze van hun zoon.

Ze zei: “Soms denk ik weleens: ‘Hadden we hem maar anders genoemd.'”

Tijdens de documentaire reflecteren André en Monique op hoe ze destijds de naam voor hun zoontje kozen en geven toe dat ze achteraf gezien niet genoeg over deze beslissing hadden nagedacht.

Monique benadrukt de gemengde reacties die de naam oproept.

Wanneer hun zoon zich voorstelt als André Hazes, levert dit zowel positieve als negatieve reacties op.

De beslissing om hun zoon niet langer herkenbaar op sociale media te tonen, werd een aantal jaren geleden genomen door André en Monique, wat veel vragen opriep.

Monique legt uit dat deze keuze is gemaakt om hun zoon een normale kindertijd te laten beleven, vrij van de schijnwerpers.

Monique deelde een incident toen hun zoon Dre ongeveer drie jaar oud was, waarbij hij op de cover van een roddelblad verscheen met een verontrustende tekst.

Dit incident was een keerpunt voor hen. Ze besloten toen om zijn gezicht te blurren in de media om hem te beschermen tegen verdere publiciteit.

Het gezin heeft te maken met de uitdagingen van het opvoeden van een kind in de schijnwerpers.

Terwijl hun zoon herkend wordt als hij met zijn beroemde ouders is, geniet hij van anonimiteit wanneer hij met vriendjes of familieleden is.

Deze aflevering van de documentaire belicht de uitdagingen en dilemma’s waarmee André en Monique geconfronteerd worden in hun privéleven, vooral met betrekking tot hun zoon.

Ze proberen een balans te vinden tussen hun openbare leven en het bieden van een normale jeugd aan hun zoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)