Connect with us

BN'ers

Tino Martin Struikelt van Podium tijdens Optreden onder Invloed

Tino Martin is de laatste tijd niet in het nieuws vanwege zijn indrukwekkende zangtalent, maar eerder vanwege zijn zorgwekkende drankgebruik.

Zijn recente optredens en gedrag hebben veel te wensen overgelaten.

Afgelopen weekend betrad de Nederlandse zanger het podium van AHOY Rotterdam, maar het verliep allesbehalve vlekkeloos.

Tijdens zijn optreden was er verwarring door zijn ongebruikelijke gedrag. Hij leek de draad kwijt te zijn, brabbelde onverstaanbare woorden als ‘shoebydoebydoe’ in de microfoon en leek te denken dat hij zich in de Ziggo Dome bevond in plaats van in AHOY, wat gecorrigeerd moest worden.

Een ooggetuige beschreef de ervaring als “verschrikkelijk” en merkte op dat Tino emotieloos leek, met halfdichte ogen, en voortdurend schreeuwde en het publiek probeerde te laten meezingen.

Na deze teleurstellende vertoning heeft Tino Martin negatieve reacties ontvangen op zijn Instagram-account. Het feit dat hij deze reacties heeft verwijderd, heeft de algehele sfeer rondom hem niet verbeterd.

Er doen ook verhalen de ronde over een recent optreden van Tino op een bruiloft. Hoewel hij een aanzienlijk bedrag van €15.000 kreeg voor slechts een half uur optreden, verliep dit niet soepel.

De persoon die hem had geboekt, deelde zijn ervaring en onthulde dat Tino voorafgaand aan het optreden veel eisen had, zoals een eigen kleedkamer.

Echter, na afloop liet hij zijn kleedkamer in een vreselijke staat achter. Bovendien leek hij meerdere keren dezelfde vragen te stellen over het bruidspaar, wat een gebrek aan interesse suggereerde.

Recent zijn er ook beelden opgedoken van Tino Martin tijdens een ander optreden, waarin hij opnieuw dronken leek te zijn en bijna meerdere keren bijna omviel.

Dit roept serieuze vragen op over zijn gezondheidstoestand en professioneel gedrag.