Connect with us

BN'ers

Onthullende beelden tonen: ‘Partner van Maxime Meiland komt openlijk voor zijn geaardheid uit’

Leroy Melkboer, de man van Maxime Meiland, krijgt momenteel veel kritiek op een foto die hij op sociale media heeft geplaatst.

Op de foto is te zien hoe hij poseert met een jongen die zijn arm innig om hem heen slaat. Volgers zijn er zeker van: hier speelt meer.
Maxime-Leroy

Reacties
De reacties liegen er niet om. Iemand genaamd Bep twijfelt er niet meer aan: “Volgens mij is hij ook h0mo,” schrijft ze. Iemand anders reageert met ‘ge!le klootzakjes’.

Dat wordt niet gewaardeerd door een andere reaguurder, maar dan volgt er een reactie van dezelfde persoon.

Hij schrijft: “Je kent me niet, je kent mijn band met de jongens niet, dus bemoei je lekker met je eigen simpele dingetjes.”

Dit betekent dus dat Leroy een ‘warme band’ heeft met de persoon die hem en de andere man omschrijft als ‘ge!le klootzakjes’.

Er zijn echter ook volgers die blij zijn dat Leroy eindelijk een paar dagen verlost is van de tirannieke Maxime.

“Hij zal vast genoten hebben zonder zijn schreeuwerige vrouw,” schrijft iemand. Een ander vult aan: “Hij zal vast rust hebben gehad zonder die gillende keukenmeid Maxime.”
familie-meiland

Maxime heeft er geen problemen mee
Wie het boek van Maxime Meiland heeft gelezen of erover heeft gehoord, weet waar de geruchten over de geaardheid van haar man vandaan komen.
Maxime-Leroy

In de biografie heeft ze namelijk laten weten dat ze Leroy Melkboer “heel vaak” heeft gevraagd of hij zeker weet dat hij geen h0mo is.

Maxime Meiland

Instagram / Maxime Meiland

Volgens Maxime is deze angst bij haar ontstaan door Martien, die plotseling uit de kast kwam en bekendmaakte dat hij op mannen valt.
Maxime Meiland doekt kledinglijn op.

Mocht Leroy ooit hetzelfde doen, dan zou Maxime hem trouw blijven. “Dat zou ik zeker doen, net zoals mijn moeder ook bij mijn vader is gebleven.”

Het is begrijpelijk dat de foto van Leroy Melkboer en de reacties daarop voor ophef zorgen. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn met het trekken van conclusies op basis van een enkele foto.

Het is niet fair om iemands s*ksuele geaardheid te veronderstellen of te bekritiseren zonder concrete informatie.

Leroy en Maxime hebben altijd een hechte relatie gehad en zijn openlijk liefdevol naar elkaar toe. Het is niet aan ons om te oordelen over hun relatie of de geaardheid van Leroy.

Het is belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan en elkaars privacy te respecteren.

Het is begrijpelijk dat mensen nieuwsgierig zijn en speculeren over het privéleven van bekende personen, maar het is belangrijk om hiermee voorzichtig om te gaan en geen voorbarige conclusies te trekken.

Het is aan Leroy en Maxime zelf om te bepalen wat ze willen delen over hun persoonlijke leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_)