Connect with us

BN'ers

Honden Toto en Rocco zorgen voor grote commotie na hun verdwijning: Gordon onder de loep!

Recentelijk is er veel commotie ontstaan rondom de Nederlandse zanger Gordon, vooral over de toestand van zijn honden, Toto en Rocco.

Deze persoon biedt zijn excuses aan Gordon aan: ‘Hij was een gemakkelijk slachtoffer om te beschuldigen’

Enkele maanden terug begon de onrust toen Jan Roos in zijn YouTube-programma Roddelpraat claimde dat Gordon zijn Franse bulldogs had verlaten in een asiel in Dubai.

Gordon spreekt zich uit en erkent geruchten: ‘Ik ben hun vader’ Zelfs Roos had haar twijfels over de situatie van de honden, maar Gordons management reageerde snel om te bevestigen dat de honden veilig thuis zijn.

Desondanks hebben recente bevindingen van het YouTube-kanaal RealityFBI nieuwe zorgen gewekt, toen ze een opmerkelijk detail deelden.

Gordon in de problemen: ‘Er komt een zware tijd aan voor hem’ Het viel op dat het Instagram-profiel van de honden, met meer dan 70.000 volgers, al maanden niet geüpdatet is en zelfs de profielfoto ontbreekt. Het kanaal uitte zorgen: “We hopen dat het goed met hen gaat”

.

Gordon heeft zich tijdelijk van social media teruggetrokken nadat hij eerder dit jaar zijn Instagram-account verwijderde.

Gordon over het nemen van beslissingen: ‘Een van de drie moest het ontgelden’ Hoewel hij normaal binnen enkele weken terugkeert, is Gordon tot op heden nog steeds niet actief onder zijn naam. Wat zijn carrière betreft, hij heeft een nieuwe richting gekozen en gaat acteren.

Gordon laat zijn hondjes achter: Toto en Rocco in een asiel achtergelaten! In de film ‘Yamas!’, die volgend jaar uitkomt, zal hij te zien zijn. Over deze nieuwe rol zei hij eerder bij Shownieuws:

Gordon in tranen: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’ “Ik acteer onder andere met Sam Kroon, die mijn zoon speelt, en ik zijn vader ben”. Terwijl zijn fans uitkijken naar zijn acteerdebuut, blijven de zorgen over het welzijn van zijn honden een onderwerp van gesprek.