Connect with us

BN'ers

Dit koppel heeft er genoeg van en stopt met Temptation Island

monica-geuze-kaj-gorgels

Het nieuwe seizoen van Temptation island: Love or Leave is in volle gang. De laatste aflevering liegt er ook zeker niet om en laat ons als kijker in spanning achter…

Het nieuwe  seizoen van Temptation Island is een seizoen zoals we hem nog niet eerder zagen. De koppels gaan op onderzoek uit of ze nog wel écht bij elkaar willen blijven. Maar niet alle koppels stellen zich nog open aan de verleidingen. Sorelis en Gulcin lijken niet te kunnen stoppen met denken aan elkaar.

De twee zijn het avontuur in gegaan voornamelijk om een tijdje zonder elkaar te zijn. Maar dit lijkt niet helemaal voor de twee zijn weggelegd. Ze missen elkaar namelijk vreselijk! Tijdens het kampvuur kon Sorelis dan haar tranen ook niet tegen houden, ze wil niets liever dan haar Gulcin weer in haar armen sluiten.

koppel-temptation-island

Kaj Gorgels

Maar aan het einde van het kampvuur komt er een bijzondere wending. Gulcin mist zijn vriendin enorm en vraagt aan presentator Kaj of hij even met hem kan praten…. Betekent dit het einde van Temptation Island voor dit koppel? De geruchten gaan al  langer dat het koppel het programma vroegtijdig verlaten zouden hebben.

Nieuw koppel

Hier stoppen de geruchten overigens nog niet. Volgens de Instagrampagina Team Tempa maakt een nieuw koppel binnenkort hun opwachting: Eva en Kevin.

Wij zijn benieuwd…!