Connect with us

BN'ers

Dit koppel heeft er genoeg van en stopt met Temptation Island

monica-geuze-kaj-gorgels

Het nieuwe seizoen van Temptation island: Love or Leave is in volle gang. De laatste aflevering liegt er ook zeker niet om en laat ons als kijker in spanning achter…

Het nieuwe  seizoen van Temptation Island is een seizoen zoals we hem nog niet eerder zagen. De koppels gaan op onderzoek uit of ze nog wel écht bij elkaar willen blijven. Maar niet alle koppels stellen zich nog open aan de verleidingen. Sorelis en Gulcin lijken niet te kunnen stoppen met denken aan elkaar.

De twee zijn het avontuur in gegaan voornamelijk om een tijdje zonder elkaar te zijn. Maar dit lijkt niet helemaal voor de twee zijn weggelegd. Ze missen elkaar namelijk vreselijk! Tijdens het kampvuur kon Sorelis dan haar tranen ook niet tegen houden, ze wil niets liever dan haar Gulcin weer in haar armen sluiten.

koppel-temptation-island

Kaj Gorgels

Maar aan het einde van het kampvuur komt er een bijzondere wending. Gulcin mist zijn vriendin enorm en vraagt aan presentator Kaj of hij even met hem kan praten…. Betekent dit het einde van Temptation Island voor dit koppel? De geruchten gaan al  langer dat het koppel het programma vroegtijdig verlaten zouden hebben.

Nieuw koppel

Hier stoppen de geruchten overigens nog niet. Volgens de Instagrampagina Team Tempa maakt een nieuw koppel binnenkort hun opwachting: Eva en Kevin.

Wij zijn benieuwd…!

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending