Connect with us

BN'ers

René Le Blanc’s Doorbraak in Duitsland Betekent Een Permanente Verhuizing Uit Nederland!

René Le Blanc is zonder twijfel een Nederlandse superster van topniveau. Hij brak oorspronkelijk door dankzij zijn deelname aan het televisieprogramma ‘Ik geloof in mij’.

Wat René echt onderscheidt, is zijn onwrikbaar geloof in zichzelf. Het is geen geheim dat hij veel grotere ambities koestert dan alleen Nederland te veroveren.

Hij heeft zijn zinnen namelijk ook gezet op Duitsland, net zoals tal van andere Nederlandse artiesten in het verleden hebben gedaan. Of hij daarin zal slagen, is natuurlijk nog de vraag, maar volgens René zijn de eerste tekenen zeer veelbelovend.

Zijn eerste Duitse single heeft namelijk al een plekje veroverd in de Duitse hitlijsten, en onlangs heeft René een telefoontje ontvangen van niemand minder dan George Thé, de gitarist van de George Baker Selection.

Thé heeft eerder samengewerkt met Jan Smit en staat nu klaar om René te ondersteunen bij zijn doorbraak in Duitsland.

René Le Blanc zet nu koers naar Duitsland om zijn dromen waar te maken! Hoewel René’s grote doorbraak in Duitsland wellicht nog even op zich laat wachten, heeft hij al een gedegen plan voor de komende drie jaar opgesteld, met onder meer de release van drie Duitstalige nummers.

René heeft er alle vertrouwen in: “Gelukkig heb ik nog geen klachten ontvangen over mijn Duitse uitspraak, want dat is van cruciaal belang en daar besteed ik zelf ook nauwgezet aandacht aan.

Deze man, met zijn stijlvol geföhnde haar, gaat met volle overtuiging de uitdaging in Duitsland aan, waar een ambitieus plan op hem wacht.

Hij droomt ervan om in hetzelfde rijtje te staan als Rudi Carrell, Linda de Mol, Frans Bauer, Jan Smit en Chantal Janzen. De eerste signalen zijn in ieder geval positief.”

Niemand gelooft zo sterk in zijn succes als René zelf, die overigens ook een knappe dame heeft weten te strikken voor zijn nieuwe videoclip.