Connect with us

BN'ers

Coldeweijer deelt online foto’s van Noor en Thijs die lijken door te gaan met hun affaire!

Noor de Groot deelt voor het eerst haar gevoelens op TikTok na de onthulling van haar affaire met Thijs Römer

Op het populaire platform TikTok heeft Noor de Groot onlangs haar volgers op de hoogte gesteld van haar huidige situatie sinds het nieuws over haar affaire met Thijs Römer aan het licht kwam.

Influencer Yvonne Coldeweijer deelde foto’s op social media waarop Noor en Thijs te zien zijn, waarbij het lijkt alsof ze hun affaire gewoon voortzetten, ondanks de vermoedens dat ze elkaar niet meer zouden zien. Yvonne Coldeweijer meldde dat ze Noor en Thijs hand in hand had gezien.

Deze onthulling volgde op Yvonne’s eerdere bericht waarin ze beweerde dat ook een andere bekende zanger betrokken was bij ontrouw.

Volgens Yvonne werden Noor en Thijs samen gespot in Hemmeland in Monnickendam, waar ze samen hun hond uitlieten en hand in hand liepen. Toen voorbijgangers naderden, lieten ze elkaar los, maar de spion was er zeker van dat het om Noor en Thijs ging, omdat ze zo dicht bij elkaar liepen.

Yvonne deelde al snel een foto van het tweetal waarop te zien was dat ze elkaars hand vasthielden. Ze concludeerde dat hun affaire nog steeds gaande was en uitte haar ongenoegen over het gebrek aan respect voor de schade die Noors man, Sander, en Thijs’ ex-vrouw, Igone, hadden geleden.

Yvonne herinnerde eraan dat Noor eerst als BABS bij het huwelijk van Sander en Igone was geweest en nu toch met de bruidegom ervandoor ging.

De affaire tussen Noor en Thijs zou al sinds december 2021 aan de gang zijn. Op dat moment was Thijs twee jaar getrouwd met Igone en was Noor pas drie maanden eerder met Sander Kleinenberg getrouwd.

Thijs en Sander waren goede vrienden, en Thijs hield zelfs een emotionele speech op hun bruiloft, waarin hij hen veel liefde en geluk wenste en benadrukte hoe goed Noor en Sander bij elkaar pasten als een samengesteld gezin.

De onthulling van de affaire had een grote impact op Noor. Ze kreeg veel kritiek en verloor zakelijke samenwerkingen en volgers. Gisteren besloot ze voor het eerst op TikTok te reageren op de situatie en gaf ze toe dat het niet goed met haar gaat. Ze benadrukte echter dat ze geen medelijden zoekt en niet te diep op de details wil ingaan, omdat het niet het juiste moment is.