Connect with us

BN'ers

Ongelooflijk hoge kosten voor een optreden van André Hazes op een feest!

Herinner je je nog de laatste grote hit van André Hazes? Dat is alweer even geleden, en we moeten teruggaan in de tijd om over een echte hit te praten.

André Hazes scoorde met zijn single ‘Leef!’, maar daarna leek zijn muzikale succes snel af te nemen. Zijn latere nummers konden nooit meer hetzelfde niveau van succes bereiken.

Zijn agenda is momenteel behoorlijk leeg, en zelfs Ahoy kan hij niet uitverkopen zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven. Dit is een behoorlijke teleurstelling voor zijn fans.

Het lijkt erop dat André’s nieuwe muziek ook niet hetzelfde effect heeft op zijn fans als voorheen, waarschijnlijk omdat ze hem blijven zien als de volkszanger, een imago dat hij lijkt te willen afschudden.

Zijn relatie met Monique wordt met enige scepsis bekeken door zijn fans, en dit roept vragen op of ze zich bedrogen voelen door Hazes.

Het lijkt erop dat André’s imago in een crisis verkeert, en zijn vraagprijs voor optredens staat in schril contrast met zijn huidige populariteit. De vraag die opdoemt, is of André Hazes nog steeds de ster is waar mensen voor willen betalen, of dat zijn glans aan het vervagen is.

Als je André Hazes wilt boeken voor een optreden, moet je diep in de buidel tasten; zijn boekingskantoor vraagt minstens 19.500 euro voor een optreden van waarschijnlijk slechts 20 minuten.

André Hazes

Deze prijs lijkt misschien absurd hoog, en het lijkt erop dat André zelf nog steeds denkt dat hij een grote ster is, maar dat is wellicht niet langer het geval.

Zijn aanwezigheid in de media draait steeds meer om de drama’s in zijn leven dan om zijn muziek. De familie Hazes lijkt namelijk alles uit te vechten in de publiciteit.

Het is een trieste constatering, maar het lijkt erop dat André Hazes zijn inkomen al lang niet meer verdient met zingen en optreden.

In plaats daarvan lijken zijn voornaamste bronnen van inkomsten nu te komen uit documentaires over zijn persoonlijke leven en de hoop dat zijn zusje Roxeanne de erfeniskwestie met hun moeder Rachel wint. Hierop kan André mogelijk teren, zodat hij geen documentaires meer hoeft te maken en geen nephuwelijken met Monique hoeft te regelen om kijkers te trekken.