Connect with us

BN'ers

Humberto Tan betrapt terwijl hij gelijktijdig meerdere relaties onderhoudt

Humberto Tan leidt een druk leven, althans volgens de beweringen van Yvonne Coldeweijer. De zelfbenoemde ‘juicekoningin’ onthulde in januari van dit jaar dat er geruchten waren over een buitenechtelijke affaire van Humberto.

Yvonne nam haar rol als journalist serieus en voerde zorgvuldig onderzoek uit voordat ze haar bevindingen naar buiten bracht. Ze beweerde foto’s te hebben gezien waarop Humberto samen met een blonde vrouw te zien was tijdens een vlucht naar Suriname.

Humberto ontkende deze beweringen aanvankelijk, maar niet veel later maakte hij bekend dat zijn relatie van 30 jaar met Ineke was beëindigd.

Dit leidde tot speculaties dat hij betrokken was bij Elise, dezelfde blonde vrouw waarmee hij in het vliegtuig werd gezien volgens Yvonne.

Ondanks herhaalde smeekbedes van documentairemaakster Elise, heeft Humberto geweigerd om de relatie officieel te bevestigen.

Yvonne deelde op Instagram informatie van een informant die suggereerde dat Humberto en Elise al een relatie hadden tijdens zijn huwelijk met Ineke, wat waarschijnlijk heeft bijgedragen aan het uiteenvallen van zijn huwelijk.

Tot enkele weken geleden waren Elise en Humberto nog samen, maar ze hebben hun relatie nooit officieel publiek gemaakt. Het blijkt nu dat Elise het gevoel had dat er iets niet klopte en besloot op onderzoek uit te gaan.

Tot ieders verrassing ontdekte ze dat er nog een andere vrouw is die al jarenlang denkt dat ze een relatie heeft met Humberto. Ook zij heeft aangedrongen op een officiële bekendmaking, maar kreeg slechts smoesjes te horen.

Wat betreft Humberto, Elise heeft inmiddels de relatie met hem verbroken. Of de andere vrouw nu daadwerkelijk zijn vriendin is, blijft vooralsnog onduidelijk.