Connect with us

BN'ers

Brekend nieuws: Wereldberoemde zanger Gordon sp00rloos verdwenen

Het lijkt erop dat er zorgen zijn over de welzijn van de wereldberoemde Nederlandse zanger Gordon.

Hij lijkt volledig uit het publieke oog te zijn verdw*nen, en nu heeft Yvonne Coldeweijer, die eerder een soort van vertrouweling voor hem was, aangekondigd dat alle communicatie met hem is verbroken.
Gordon

Gordon en Yvonne waren een tijdlang correspondentievrienden. Nadat Gordon zijn relatie met Gavin beëindigde, deelde hij alleen met Coldeweijer wat er precies was gebeurd.

Maar nu lijkt hij ook deze laatste connectie te hebben verloren. Op haar Instagram legt de zwangere Yvonne uit waarom.

“Op dit moment heb ik even geen contact met hem, omdat hij een tijdlang erg boos op me was vanwege mijn uitspraken in mijn podcast over zijn gedrag,” zegt Yvonne.
Gordon

Ze benadrukt dat ze het beste voor heeft met de zanger. “Ik neem het vaak voor hem op, omdat ik hem wil helpen.

Maar ik ben het gewoon niet altijd eens met zijn keuzes, en daar c0nfronteerde hij me vaak mee.”

Yvonne lijkt nu echter genoeg te hebben van het voortdurend ter verantwoording worden geroepen door Gordon en heeft besloten afstand te nemen.
Gordon

“Ik heb niet echt de energie om elke keer uit te leggen wat ik bedoelde of juist niet bedoelde. Dus ik laat het even rusten.”

Het is momenteel voor Yvonne, en waarschijnlijk voor veel anderen in Nederland, onduidelijk waar Gordon zich bevindt en hoe het met hem gaat.

Ze zegt: “Ik heb eerlijk gezegd op dit moment geen idee hoe het met Corrie gaat. Ik hoop dat het goed met hem gaat.”

Zelfs op Instagram lijkt hij zijn activiteiten te hebben gestaakt, aangezien hij zijn account opnieuw heeft gedeactiveerd.
vaderschap-gordon

Slechts twee maanden geleden was Gordon nog dagelijks in het nieuws toen hij overwoog aang!fte te doen tegen zijn ex-vriendje Gavin vanwege het doorsturen van WhatsApp-gesprekken naar Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van roddelblad Privé.

Het lijkt erop dat er sindsdien veel is veranderd in het leven van de zanger, maar de exacte details blijven vooralsnog een mysterie.