Connect with us

BN'ers

Voor dit bizarre bedrag kun je Glennis Grace boeken

Glennis Grace

De voormalige superster Glennis Grace tracht momenteel haar carrière nieuw leven in te blazen nadat ze in de vergetelheid was geraakt.

Voor haar comeback heeft ze natuurlijk optredens nodig. Bij Showblad hebben we wat onderzoek gedaan om je te vertellen voor welk bedrag je Glennis Grace kunt boeken, en het blijkt nog voordeliger dan je zou denken.
Glennis Grace

Glennis Grace boeken voor jouw evenement

Zoals eerder vermeld, heeft de carrière van Glenda Batta wat deuken opgelopen. Het ging goed, totdat haar zoon werd betrapt met een e-sig*ret door het personeel van de Jumbo-supermarkt.

Dit zorgde voor een flinke deuk in haar imago. Nu heeft Glennis haar tijd “achter de tral!es” uitgezeten en is ze vastbesloten om weer op het podium te staan en te zingen.

Als zangeres is dat begrijpelijk. Dus, als je overweegt om Glennis Grace te boeken voor een optreden, wat kost dat dan eigenlijk?
Glennis Grace

Speciale aanbieding voor gecancelde artiesten

Gecancelde artiesten zijn over het algemeen goedkoper te boeken, wat een voordeel kan opleveren.

Op een boekingssite hebben we ontdekt dat je voor een optreden van een half uur met Glennis Grace een bedrag van 8.500 euro moet reserveren. Hierbij wordt ze begeleid door een live band.

Je kunt ook voor een grotere opzet gaan. Als je Glennis wilt laten optreden met haar muzikale entourage, waaronder vijf muzikanten en twee achtergrondzangers, kost dat 14.500 euro.

Dit bedrag is exclusief 9 procent BTW en 7 procent BUMA-heffing. In dit geval zal ze maar liefst zestig minuten optreden.

Het publiek kan uit maximaal 500 personen bestaan, hoewel tegenwoordig evenementen meestal niet meer zo’n grote menigte trekken.
Glennis Grace