Connect with us

BN'ers

Thalia uit B&B Vol Liefde weer in Nederland, maar je raadt nooit met wie!

Hoewel het seizoen van B&B Vol Liefde al lang is afgelopen, blijven de deelnemers en kandidaten de gemoederen bezighouden.

Recentelijk werd bekend dat Thalia een relatie zou hebben met Harry. Thalia kwam oorspronkelijk in het programma voor Leendert, terwijl Harry interesse toonde in Debbie.

Na de reünie van het programma leken Thalia en Harry echter een klik te hebben gevonden.

Toch doen er ook geruchten de ronde over Thalia, waarin ze wordt beschuldigd van het 0plichten van oudere mannen en het weglopen met hun geld in het verleden.

Het duurde dan ook niet lang voordat Thalia opnieuw in de schijnwerpers stond met een andere man, gespot door het bekende gossipkanaal Reality.FBI.

Hiermee leek de relatie tussen Thalia en Harry alweer tot het verleden te behoren.

Afgelopen weekend bracht Reality.FBI nieuw romantisch nieuws naar buiten: “Deze week werd bekend dat Thalia het gezellig heeft met Harry.

Hoewel Harry in eerste instantie voor Debbie naar het programma kwam, suggereren bronnen dat ze niet met Harry in Valencia was.

Zou Harry alweer verleden tijd zijn?” Thalia is inmiddels terug van haar korte reis naar Valencia met haar onbekende liefde.

Maar in Nederland lijkt ze weer herenigd te zijn met Harry, volgens Reality.FBI: “Het lijkt erop dat Thalia toch weer in de armen van Harry is gevlogen vanuit Valencia.

Ze zijn vanmiddag [gistermiddag] gespot in Waalre!” Thalia geniet duidelijk van het leven, hopelijk zijn de financiën van Harry nog veilig.