Connect with us

BN'ers

Enorme grote fout ontdekt in Goede Tijden, Slechte Tijden

Grote Vergissing Ontdekt in Populaire Soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden

Het lijkt erop dat de makers van de nog altijd geliefde soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden een aanzienlijke blunder hebben begaan. Op Twitter (X) uiten kijkers hun verbazing en onbegrip over hoe de productie dit over het hoofd heeft kunnen zien.

Seizoen 33 werd afgesloten met een buitengewoon spannende cliffhanger. De huwelijksvoltrekking van Laura en Henk mondde uit in een indrukwekkend drama.

Verscheidene inwoners van Meerdijk raakten betrokken bij een enorme kettingb0tsing. Fans van de serie hebben er nachten van wakker gelegen. De vraag blijft nu welke personages deze traged!e hebben 0verleefd en wie er in seizoen 34 weer terugkeren?

Op 28 augustus werd het antwoord op deze vraag onthuld voor de wanhopige fans van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Op Videoland konden de fans al vanaf 24 augustus beginnen te kijken. Het seizoen is net begonnen en er lijkt echter al een aanzienlijke misser te zijn begaan door de makers.

Shownieuws heeft beelden ontvangen van een oplettende kijker en heeft dit groots uitgelicht op hun website.

In een fragment is te zien hoe Stefano Sanders (gespeeld door Bas Muijs) in het z!ekenhuis ligt, geh*vend en gebr0ken.

Hij heeft helaas een dwarsla*sie opgelopen tot aan zijn middel en moet aan het reval!deren. Echter, wie aandachtig kijkt naar de deken waar Stefano onder ligt, ziet dat hij zijn benen zonder enige moeite beweegt.

Dit heeft de kijkers behoorlijk verbaasd en ze delen massaal hun reacties op sociale media.

Een persoon schrijft: ”Het verhaal in GTST is zo goed, en dan maken ze zo’n fout. Het is een wonder dat hij plotseling is genezen!”

Een ander merkt op: ”Het lijkt wel apart als je een dwarsla*sie hebt. Is dit iemand anders ook opgevallen?” Hieronder vind je de beelden van dit opvallende moment.