Connect with us

BN'ers

Kickbokser Rico Verhoeven krijgt knietje in maag van volledig losgeslagen fan op Circuit Zandvoort!

Vandaag is Rico Verhoeven, samen met tal van andere bekende Nederlanders, aanwezig op het Zandvoort circuit.

Op het moment van schrijven is de race nog gaande, met natuurlijk Max Verstappen aan de leiding, gevolgd door Alonso en Perez.

Zoals eerder gemeld, is Rico zeker niet de enige bekende Nederlander die deze nationale race bijwoont.

Wie bekende Nederlanders volgt op Instagram, wordt overspoeld met foto’s en video’s van de race en selfies vanaf de tribunes.

Een onverwacht bezoek werd gebracht door Willem Alexander, die zijn broer, Prins Bernhard van Oranje-Nassau, kwam opzoeken. Prins Bernhard is sinds 2019 mede-eigenaar van het circuit, samen met Menno de Jong.

Echter, het leven van een bekende Nederlander gaat niet altijd over rozen. Iedereen wil iets van je en je wordt overal herkend.

Dit betekent dus ook dat je, om populair te blijven, tijd moet vrijmaken voor fans. Op zulke dagen moet Rico veel tijd vrijmaken om met zijn fans op de foto te gaan.

Maar vandaag trof Rico een uitzonderlijk enthousiaste fan, die zijn enthousiasme niet onder controle kon houden.

Helaas resulteerde dit in een onverwachte en ongewenste actie, waarbij Rico een knietje in zijn maag kreeg van deze fan.

Dit onverwachte v00rval heeft voor een sch0k gezorgd onder de aanwezige toeschouwers en fans. De agr*ssieve actie van de losgeslagen fan heeft niet alleen Rico Verhoeven verrast, maar ook degenen die getuige waren van het inc!dent.

Beveilig!ngspersoneel en 0mstanders schoten meteen te hulp om de situatie onder controle te krijgen.

De fan werd snel verwijderd en er werd gezorgd dat Rico de nodige medische aandacht kreeg om te controleren of hij geen l*tsel had opgelopen door de aanv*l. Het is nog onduidelijk wat de beweegredenen waren achter de agr*ssieve actie van de fan.