Connect with us

BN'ers

Maxim Hartman: ”Kijkers Vandaag Inside zijn hele d0mme mensen”

Maxim Hartman blijkt absoluut geen voorstander te zijn van het televisieprogramma Vandaag Inside. In een radiouitzending haalt hij genadeloos uit naar deze populaire tv-show en noemt hij de kijkers ervan “zeer dom”.

De felle uitspraken van Hartman hebben een golf van ophef teweeggebracht. In het NPO Radio1-programma De Perstribune deelde Hartman zijn mening over Vandaag Inside:

“Ik beschouw het als een populistische, uiterst behoudende aanjager van haat, met afschuwelijke opvattingen, gericht op een zeer ondoordacht publiek.”

Maxim Hartman benoemt kijkers van Vandaag Inside als ”zeer d0m”

Hoewel Hartman zelf ook regelmatig kritiek krijgt op zijn uitspraken, heeft hij bijvoorbeeld transvrouw Nikki de Jager betiteld als een persoon wiens make-up lijkt op een ‘ordinaire Poolse prostituee’, blijft hij volhouden dat zijn uitspraken niet zo erg zijn in vergelijking met wat Wilfred Genee, René van der Gijp en natuurlijk Johan Derksen voortdurend de wereld in slingeren.

Hartman vindt van zichzelf dat hij intelligent is. Hij heeft het vermoeden dat het trio van VI (Voetbal Inside) enkel doet wat mensen met weinig inzicht graag willen.

‘D0mme mensen’
De televisiemaker heeft geen intentie om zijn toon te matigen. Naar eigen zeggen is hij altijd oprecht en imiteert hij nooit anderen.

“Ik zoek geen bevestiging, vooral niet van mensen die weinig inzicht hebben. Dat is wat zij doen en dat vind ik zeer pr0blematisch.” Hartman gaat nog een stap verder.

Hij is eveneens van mening dat bepaalde discussies in Vandaag Inside hebben bijgedragen aan het gevoel van onveiligheid van Sigrid Kaag. De politica heeft onlangs haar politieke carrière beëindigd om deze reden. Ze wil haar gezin niet nog eens vier jaar bl00tstellen aan dergelijke situaties.

Hartman sluit zijn betoog af met de mededeling dat hij Johan Derksen vroeger erg vermakelijk vond, maar dat dit inmiddels niet meer het geval is, omdat “hij steeds extr*mer is geworden.”