Connect with us

BN'ers

Thijs Römer doet het met de vrouw van zijn beste vriend

Kort nadat Thijs Römer ver00rdeeld is voor online z*denmisbru!k van jonge meisjes, is de acteur alweer het middelpunt van een nieuwe controverse.

Een insider heeft aan weekblad Story onthuld dat Thijs Römer al twee jaar lang achter de rug van zijn vriendin om een affaire heeft.

De persoon waarmee hij een relatie heeft opgebouwd, is niemand minder dan influencer Noor de Groot, die getrouwd is met Sander Kleinenberg.

En om de situatie nog complexer te maken, is Sander Kleinenberg juist een nauwe vriend van Thijs Römer. De insider beschikt over bewijs van het overspel.

Volgens de bron gaat het hier om ‘ultiem vriendenbedrog’. “Dit is onvergeeflijk. Als man dien je af te blijven van de vrouw van je vriend.”

Het wordt extra gecompliceerd doordat Thijs aanwezig was op het huwelijk van Sander en Noor in september 2021, waar hij een ontroerende toespraak hield en hen veel liefde en geluk toewenste. Hij benadrukte hoe goed Sander en Noor bij elkaar pasten.

De affaire zou zijn begonnen in december 2021, terwijl Thijs op dat moment al twee jaar getrouwd was met Igone de Jongh, die niets van de affaire afweet.

Onlangs werd Thijs, een paar dagen voor zijn r*chtszaak, bij het huis van Noor gezien. Story was getu!ge van dit inc!dent en c0nfronteerde Noor met de vraag waarom Thijs precies bij haar was.

Noor raakte in paniek en kon de ontmoeting plotseling niet meer herinneren. Opvallend was dat Thijs zelfs zijn auto in een andere straat parkeerde om niet opgemerkt te worden, wat sterk suggereerde dat het om een geheime ontmoeting ging.

De insider onthulde dat Noor momenteel ernstig in pan!ek is. “Ze is d00dsbang dat Sander van haar wil scheiden en dat ze haar luxe levensstijl met hem zal verliezen.

Steeds meer mensen in haar omgeving zijn teleurgesteld in haar gedrag. Ze heeft al meerdere waarsch*wingen gekregen om de affaire met Thijs te beëindigen.

Dit gaat niet alleen over het feit dat Sander een vriend van haar man is en dat Thijs zelf getrouwd is, maar ook omdat hij betrokken is bij s*ksueel m!sbruik. Dit is niet meer te rechtvaardigen.”