Connect with us

BN'ers

Wesley Sneijder betrapt met piep jonge dame: “Jonger dan dit mag niet!”

De voormalige profvoetballer Wesley Sneijder is momenteel in Chersonissos en lijkt te genieten van het gezelschap van jonge dames tijdens zijn vakantie.

Op een recente avond werd hij gespot in een discotheek, waar hij innig danste met de 23-jarige Megan Desaever.
Wesley Sneijder

Het is opmerkelijk dat Sneijder, op 39-jarige leeftijd, zich nog steeds jong van geest voelt en niet terughoudend is in het aangaan van contact met jonge vrouwen.
Wesley Sneijder

Ondanks zijn eerdere uitspraken over het hopen op een hereniging met zijn ex-vrouw, Yolanthe, lijkt het erop dat Sneijder zijn jacht op jonge dames voortzet.

Megan Desaever werd de volgende dag zelfs gezien met een andere man, maar dat weerhield Sneijder er niet van om zijn zoektocht voort te zetten.
Wesley Sneijder

Hoewel Wesley Sneijder regelmatig wordt gespot met jonge vrouwen, deelt hij zelden foto’s van deze ontmoetingen.

Des te opmerkelijker was het toen hij dit weekend een foto op zijn Instagram-profiel plaatste met de 21-jarige Romy Lukassen uit Vianen, die hij naar verluidt tijdens zijn vakantie heeft ontmoet.
Wesley Sneijder

Deze ontmoeting brak zijn vorige ‘record’ met Megan, waardoor het leeftijdsverschil tussen Sneijder en Romy nog groter is.
Wesley Sneijder

Het lijkt erop dat Wesley Sneijder volop geniet van zijn vakantie en ondanks eerdere uitspraken over zijn ex, blijft hij in het gezelschap van jonge dames.
Wesley Sneijder

Wat deze ontwikkelingen betekenen voor de voormalige voetballer en zijn persoonlijke leven, blijft vooralsnog onduidelijk.
Wesley Sneijder