Connect with us

BN'ers

Vrouw doet schokkende ontdekking in zwembad van Peter Gillis: “Ze moeten hem opsluiten!”

Peter Gillis, de multimiljonair en bekende vakantieparkmagnaat, bevindt zich momenteel in een lastig parket vanwege verschillende 0vertredingen en onzuiverheden die aan het licht zijn gekomen.

Meerdere gemeentes hebben hem onder vuur genomen vanwege de staat van zijn parken, vakantiehuisjes en zwembaden, waarbij vooral het achterstallige onderhoud een punt van kritiek vormt.

Onder het motto “Massa is Kassa” heeft Gillis veel huurobjecten kunnen verzamelen, maar dit succes heeft een keerzijde.

Het onderhoud, reparatie en schoonmaak van de enorme hoeveelheid huizen blijken een overweldigende taak te zijn, waarvoor niet altijd voldoende tijd en geld wordt geïnvesteerd.

Een verontrustende ontdekking is onlangs gedaan in een van Gillis’ parken genaamd Het Blauwe Meer.

De YouTuber XtremeRides, bekend om zijn kritische blik, heeft het zwembad van Park Hengelhoef bezocht en daarbij een grondig onderzoek gedaan naar de staat van dit recent gerenoveerde zwembad.

Echter, nadat hij een bezoek bracht aan Het Blauwe Meer, dat onder jur!dische druk staat om binnen twaalf maanden te sluiten, deed XtremeRides een schokkende ontdekking.

In de kleedhokjes van het zwembad waren camera’s geïnstalleerd.

In een video legt XtremeRides gedetailleerd uit waarom Het Blauwe Meer gedw0ngen wordt om zijn deuren binnen een jaar te sluiten en onthult de verontrustende vondst van de camera’s in de kleedkamers van het zwembad.

De beelden laten duidelijk zien hoe deze camera’s strategisch waren geplaatst.

Deze ontdekking werpt serieuze vragen op over de privacy en veil!gheid van bezoekers van Gillis’ vakantieparken en zwembaden.

Het is nog onbekend hoe Gillis en zijn team op deze ontdekking zullen reageren.

De situatie roept verdere twijfels op over de bedrijfsvoering en integriteit van Peter Gillis, en het publiek wacht met spanning af op een reactie van zijn kant.