Connect with us

BN'ers

Freek Vonk deelt vreselijk nieuws: ‘Kind is na 6 dagen 0verleden…’

In de wereld van de natuurwetenschappen is er één naam die niet te missen is: Freek Vonk! Deze charismatische bioloog met zijn aanstekelijke enthousiasme is al jarenlang een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheden in Nederland. Met zijn indrukwekkende kennis en onvermoeibare avontuurlijke geest heeft hij jong en oud bewust gemaakt van het belang van natuurbehoud en dierenbescherm!ng.

Horzelavontuur: Kwak
De afgelopen weken waren ongetwijfeld de meest bijzondere in het leven van Freek Vonk. Hij ontdekte namelijk dat er drie larven in zijn kuit groeiden. Via sociale media hield Freek zijn volgers volledig op de hoogte van zijn ‘kinderen’. Hij deelde beelden van zijn kuit toen de larven zich erin bevonden en toen ze werden geboren. LET OP: Deze beelden kunnen als sch0kkend worden ervaren!

Gelukkige Afleiding
Het is maar goed dat Freek deze afleiding had, want tijdens deze ‘zwangerschap’ kwam ook het nieuws naar buiten dat Freek en zijn toenmalige vriendin Franka Vedder uit elkaar waren gegaan. De larven bleken een welkome afleiding voor Freek.

Freek is natuurlijk een expert als het gaat om dieren en wist dat Kwak niet lang zou leven. Afgelopen weekend onthulde Freek zelfs het gesl*cht van Kwak – ze was een meisje!

Verdrietig Nieuws
Vandaag deelt Freek verdrietig nieuws; zijn ‘dochter’ Kwak is helaas 0verleden. Hoewel Freek dit had verwacht, doet het hem toch pijn.

“R.I.P. lieve Kwak. Ze heeft slechts 6 dagen geleefd… De tijd is echt voorbij gevlogen…”

Het waren zeer intense weken voor Freek, en heel Nederland leefde met hem mee. Het horzelavontuur is echter nog niet helemaal voorbij, zoals Freek laat weten. “In overleg met Naturalis hebben we besloten dat we mijn horzelkindje en de twee 0verleden larven binnenkort tentoon gaan stellen aan het publiek!! HOE GAAF IS DAT? Wil je ze straks in ‘levende’ lijve zien? Kom dan naar Naturalis in Leiden!”