Connect with us

BN'ers

Bizar: Deze medewerker van Shownieuws werd betrapt in de kast!

Ongeveer twee maanden geleden deed Airen Mylene een opmerkelijke onthulling.

De presentatrice van het SBS-programma Shownieuws vertelde bij Radio 538 dat er tijdens een feestje een medewerker betrapt werd in een situatie die voor veel opschudding zorgde.

Al die tijd was echter onduidelijk wie deze medewerker was.

Op de radio zei Airen er het volgende over: ”Er is een werksituatie geweest. We hadden een feestje gehad, maar ik was daar niet bij aanwezig.

Toch wilde ik graag weten: ‘is er nog iets gebeurd op dat feestje?’ Blijkt dat twee mensen het heel gezellig hebben gehad.”

Meer wilde Airen Mylene niet kwijt, maar dat was al genoeg voor een heftige reactie van Patty Brard. Die kon de uitspraken niet waarderen, met een ruzie tussen de dames tot gevolg.

Uiteindelijk heeft Shownieuws dat netjes opgelost door de twee op te dragen een leuke foto samen online te zetten.

Hierop lachen Airen en Mylene overdreven hard, zodat het lijkt alsof ze elkaar mogen.

In de tussentijd vroegen veel mensen zich af wie het nou geweest kon zijn. Inmiddels is dat duidelijk geworden, dankzij het speurwerk van Yvonne Coldeweijer.

Ze meldt dat het gaat om Bram Moszkowicz, de voormalig advocaat die af en toe mag komen opdraven bij Shownieuws.

Op Instagram schrijft Yvonne Coldeweijer: ”Het is Mosko! OMG het is juice, ik weet inmiddels ook met wie. Het is geen redactrice maar een verslaggeefster.

Gelukkig maar, want de redactrices bij Shownieuws zijn ongeveer 20 jaar oud. Deze dame is al wat ouder en ze werkt ook aan zijn podcast ‘Recht in de Ogen’. Het gebeurde vorig jaar tijdens het Talpa Zomerfeest.”

”Ze zijn samen de schoonmaakkast ingedoken bij de studio’s van Radio 538. Bram komt dus nooit aan die kant, dus hij wist niet dat er die avond ook schoonmaaksters aan het werk waren.

Schijnbaar zijn ze dus op heterdaad betrapt in de schoonmaakkast. Bram heeft een relatie met advocaat Nienke Hoogervorst. Of zij hiervan op de hoogte is, betwijfel ik. Guess she is now….”

Hoewel de situatie voor opschudding heeft gezorgd binnen de showbizzwereld, blijft het afwachten hoe alle betrokken partijen met deze onthulling om zullen gaan.

De affaire lijkt een geheim te zijn geweest, maar nu het aan het licht is gekomen, zal het ongetwijfeld nog veel gespreksstof opleveren in de media en de showbizzkringen.

De situatie benadrukt ook het belang van privacy en integriteit binnen de werkomgeving, waar het cruciaal is om respectvol met elkaar om te gaan en grenzen te respecteren.