Connect with us

BN'ers

Zanger Gers Pardoel zwaar gew0nd na heftig 0ngeluk

Zanger Gers Pardoel heeft een ernst!g skate-0ngeluk gehad waarbij hij beide polsen en een heup heeft gebr0ken, zo blijkt uit een video die een fan deelde op Instagram.

Ondanks zijn bless*res blijft Pardoel een ware strijder, want hij trad toch nog op ondanks zijn fysieke toestand.

Een fan prees de zanger als een doorzetter, die ondanks twee gebroken polsen en een heup, vastberaden op het podium verscheen.

Pardoel zelf deelde de video van zijn optreden, samen met de lovende woorden van de fan, op zijn eigen Instagram-account.

In de video is te zien hoe de 42-jarige Gerwin Pardoel, zoals hij voluit heet, optreedt vanuit een rolstoel op het podium.

Het 0ngeval vond eerder deze week plaats tijdens het skaten, waarbij Pardoel een harde val maakte en naar het z!ekenhuis moest voor behandel!ng.

De skatewinkel Plastic Pushers, waar Pardoel vaak te vinden is, deelde ook een foto van de zanger tijdens het skaten en wenste hem een spoedig herstel toe.

De winkel beschrijft Pardoel als een ware ‘s0ldaat’ en roept hem op om snel weer samen de straat op te gaan.

Gers Pardoel staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en passie voor muziek, en ondanks zijn verw0ndingen besloot hij door te gaan met optreden.

Het is echter nog onduidelijk hoelang zijn herstel zal duren en of dit van invloed zal zijn op toekomstige optredens.

Deze gebeurtenis heeft zijn fans bezorgd achtergelaten, terwijl ze tegelijkertijd bewondering hebben voor zijn vastberadenheid om ondanks de tegensl*g door te gaan met zijn muzikale carrière.

We wensen Gers Pardoel een spoedig en volledig herstel toe, in de hoop dat hij snel weer op de been zal zijn en zijn passie voor muziek met zijn fans kan blijven delen.

Hieronder kun je de video van zijn optreden bekijken:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door G E R S P A R D O E L (@gers_pardoel)