Connect with us

BN'ers

Jutta Leerdam betrapt op pikante scène: Varende vriendengroep gluurt tussen haar benen!

Jutta Leerdam heeft de laatste maanden enorm veel aandacht gekregen. Met haar betoverende verschijning en het starten van een relatie met Jake Paul, heeft ze slim ingespeeld op haar bekendheid die nu door het dak gaat.

Populariteit overstijgt grenzen
Het is niet alleen in Nederland dat mensen alles willen weten over Jutta Leerdam; ook Amerikanen zijn dol op deze prachtige schaatskampioene.

Ze heeft inmiddels maar liefst 4,2 miljoen volgers op Instagram. Hoewel het merendeel van deze volgers vermoedelijk geen interesse heeft in haar schaatsprestaties, is het aantal volgers voor Jutta van groot belang.

Recentelijk had Jutta zelfs de eer om haar eigen wassenbeeld te onthullen in Madame Tussauds, iets wat maar weinig mensen kunnen zeggen.

Ze eindigde ook bijna als de mooiste vrouw van Nederland, maar werd net voorbijgestreefd door Romy Monteiro. Gelukkig is er volgend jaar weer een kans 🙂

Poseren op de brug
Jutta Leerdam is dol op poseren en deelt regelmatig prachtige foto’s op Instagram, waarin ze verleidelijke poses aanneemt.

Tegenwoordig verblijft de ijskoningin veel in het buitenland, mede vanwege haar vriend Jake Paul, die onlangs een luxe woning ter waarde van 16 miljoen euro in Puerto Rico heeft gekocht.

De kans om Jutta in Amsterdam tegen het lijf te lopen is inmiddels minimaal. Echter, een vriendengroep had het geluk om haar onlangs wel te zien.

Terwijl ze in een rondvaartbootje door de grachten dobberden, zagen ze plotseling Jutta poseren op een brug. En het werd nog veel opwindender.

Jutta stond namelijk bij de reling in een kort rokje, waardoor deze jongens onbedoeld een inkijkje kregen dat normaal alleen bestemd is voor Jake.

De foto die het internet verovert
De bewuste foto is iets ouder en genomen voordat Jutta een relatie kreeg met Jake. Nu gaat deze foto echter viraal en wij konden het niet negeren.

De gelukkige vriendengroep op het bootje zal ongetwijfeld goede herinneringen hebben aan dit moment.

Jutta zelf heeft waarschijnlijk gemengde gevoelens. Maar ach, het is ook weer niet zo’n ramp 🙂