Connect with us

BN'ers

Breaking nieuws: Dit is de nieuwe vriendin van Marco Borsato!

Marco Borsato heeft een moeilijke periode achter de rug, maar lijkt langzaam weer op te krabbelen.

De populaire zanger is weer te horen op de radio en ook op het gebied van liefde lijkt het goed te gaan.

Hij is namelijk gezien met een nog onbekende blonde vrouw.
Marco Borsato

Het gaat hier niet om Leontine Ruiters, die vorige week naar verluidt met John Huiberts naar een festival ging en betrapt werd terwijl ze met een andere man zoende.

Tenminste, dat beweren spionnen van Yvonne Coldeweijer. Volgens ‘Yv’ heeft John een affa!re met Leontine en ook nog met zijn ex.

Maar dit lijkt geen probleem te zijn voor Leontine, die tijdens haar huwelijk met Marco Borsato al werd geconfr0nteerd met een affa!re, namelijk met pianist Iris Hond.

Dit betekende het einde van het 22-jarige huwelijk tussen Marco en Leontine. De beschuld!gingen rondom The Voice waren de laatste druppel.
Marco en Leontine Borsato

Na deze gebeurtenissen ging het bergafwaarts met Marco Borsato. Het 0penbaar Min!sterie heeft echter besloten hem niet te vervolgen voor grens0verschrijdend gedrag bij The Voice wegens gebrek aan bewijs.

Er loopt nog wel een zaak tegen hem die is aangespannen door een fan, waarin haar dagboek als bewijsmateriaal wordt gebruikt.

Het 0M doet al geruime tijd over deze zaak, wat twijfels doet rijzen over de juistheid van de beschuld!gingen.

Maar we zullen zien. Op dit moment is er echter belangrijker nieuws, namelijk dat een spion van Yvonne Coldeweijer een foto heeft gemaakt van Marco en zijn vermoedelijke nieuwe vriendin.

Ze zaten samen op dezelfde boot naar Vlieland en de spion heeft de foto gemaakt.

Op de foto is een blonde vrouw te zien die tegenover Marco Borsato zit, samen met haar dochter. Yvonne noemt dit een ‘scoop’ oftewel een primeur.

Het gezelschap zou samen naar Vlieland zijn gegaan, waar Marco al jarenlang regelmatig verblijft.

Yvonne roept de fotograaf van Story, Edwin Smulders, op om snel wat foto’s te komen maken.