Connect with us

BN'ers

Geschrokken reactie over 0verlijdensbericht Daniëlle van ‘t Schip (55): ‘Best wel heftig’

Daniëlle van ’t Schip heeft onlangs ontdekt dat er een nepaccount van haar is opgedoken op sociale media, en dit heeft haar gesch0kt.

Daniëlle van ’t Schip is de dochter van Willeke Alberti en Joop Oonk. Ondanks haar altijd aanwezige glimlach en positieve kijk op het leven, gaat Daniëlle momenteel door een moeilijke periode.

Er zijn kwa*daardige tum0ren bij haar ontdekt, wat een harde kl*p is voor Daniëlle en haar familie.

Gelukkig laat Daniëlle zich niet ontmoedigen en gaat ze de strijd aan met de z!ekte, terwijl ze positief blijft en het leven omarmt. Deze veerkrachtige eigenschap verdient ons respect.

Vandaag begon Daniëlle echter met minder positief nieuws. Ze kwam erachter dat er een nepaccount van haar is aangemaakt op sociale media via via.

Ze deelde haar ontdekking met haar volgers en schreef: “Lieve mensen, dit is mijn enige echte account.

Ik kreeg net een screenshot van foto 2 van een vriendin, met de vraag of dat ik ben. Neeee, dat ben ik dus niet.

Fake news is behoorlijk heftig. Er is nu iemand die onwetend een nepaccount onder mijn naam heeft aangemaakt.

Ik vraag die persoon vriendelijk om het te verwijderen. Ik heb geen zin om daar tijd aan te besteden via Instagram.”

Om haar bericht op Instagram positief af te sluiten, deelde Daniëlle een ‘echte’ foto van haar gezin.

Het is een stralende foto waarop Daniëlle te zien is samen met haar echtgenoot, kinderen en natuurlijk niet te vergeten, de hond! 😉

Ondanks alles behoudt Daniëlle gelukkig haar gevoel voor humor: “PS. Een fotomomentje met mijn echte man, onze echte kinderen en echte hond, alleen mijn haar is nep.”

Het is teleurstellend om te zien dat mensen nepaccounts aanmaken en zich voordoen als iemand anders, vooral in een gevoelige tijd waarin Daniëlle en haar familie met uitdagingen worden geconfronteerd.

Laten we hopen dat het nepaccount snel wordt verwijderd en dat Daniëlle de steun en positiviteit blijft ontvangen die ze verdient tijdens haar strijd tegen de z!ekte.

Laten we ook bewust zijn van de impact van nepnieuws en ons richten op het verspreiden van echte, authentieke informatie en positiviteit in de wereld van sociale media.