Connect with us

BN'ers

Vreselijk | Vriendin van bekende Nederlander z!ekenhuis ingesl*gen

Yuki Kempees (37), bekend van Kriss Kross Amsterdam, heeft vandaag op Instagram verschr!kkelijk nieuws gedeeld.

Zijn verloofde, en de moeder van zijn twee kinderen, is afgelopen vrijdagnacht na een avondje stappen door een onbekende man het z!ekenhuis ingesl*gen.

Yuki is volledig geschokt door het nieuws. Hij schrijft: “In de nacht van vrijdag op zaterdag is mijn lieve meisje en de allerliefste moeder van mijn twee mooie dochters Lizzy op br*te wijze mish*ndeld op straat.

In het holst van de nacht is ze aangev*llen door een man. Hij heeft haar het z!ekenhuis in gesl*gen. Haar gezicht is ernstig t0egetakeld.”

Lizzy heeft zelf ook haar verhaal gedeeld op Instagram. “Wat een super leuke avond eindigde in een h*l.”

Toen ze naar huis ging, kwam ze een koppel tegen waar ze met een grote boog omheen liep. Maar even later voelde Lizzy dat ze achterv0lgd werd.

“Voor ik het wist, werd ik door de man in mijn gezicht gesl*gen en viel ik op de grond. Ik kreeg geen uitleg en er is niets van mij afgenomen.”

De man liet Lizzy hulpel00s achter in een plas bl0ed. Inmiddels is haar gezicht geh*cht in het z!ekenhuis.

“Ik heb me nog nooit zo 0nveilig gevoeld op straat en heb soms zelfs gezegd dat het wel meeviel, maar nu ik zelf dit totaal zinloze gew*ld heb ervaren, wil ik dit delen om toch de boodschap over te brengen aan alle vrouwen en iedereen: pas alsjeblieft op wanneer je buiten bent.”

Het incident heeft veel emoties losgemaakt bij Yuki, Lizzy en hun naasten.

Ze delen hun verhaal om anderen bewust te maken van de gev*ren en om te pleiten voor meer veiligheid op straat, vooral voor vrouwen.

Ze hopen dat dit inc!dent anderen aanmoedigt om alert te blijven en om te zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen.

De steunbetuigingen stromen binnen op sociale media, waar veel mensen hun afsch*w uiten over dit geweldd*dige incident.

Het is belangrijk dat de dader verantwoordelijk wordt gesteld voor zijn daden en dat er alles aan wordt gedaan om de veiligheid op straat te waarborgen.

Het is triest dat zulke gruwelijke gebeurtenissen nog steeds plaatsvinden en het onderstreept de n00dzaak van collectieve inspanningen om gew*ld en mish*ndeling tegen te gaan.