Connect with us

BN'ers

Dit bizarre bedrag verdient zanger Dries Roelvink met zijn ballen bij de Jumbo

Dries Roelvink, de onverschrokken volkszanger, lijkt zijn handen te hebben uitgestoken naar een nieuw lucratief project.

En dit keer heeft hij niemand minder dan supermarktgigant Jumbo aan zijn zijde weten te krijgen. Maar wat brengt deze bijzondere samenwerking eigenlijk op?

Is het een kwestie van een fooi of kan Dries zich in de handen wrijven vanwege duizelingwekkende bedragen?

Tijdens een interview met radiozender 538 onthult Dries enkele sappige details over het succes van zijn samenwerking met Jumbo.

“Volgens Jumbo zijn de gehaktballen niet aan te slepen,” verklaart hij met een glinstering in zijn ogen.

“Mensen sturen me zelfs berichtjes dat ze bij Jumbo zijn geweest en de schappen leeg waren. Soms duurt het maar één of twee dagen voordat ze weer worden aangevuld.”

Maar laten we het hebben over de financiële kant van het verhaal. Wat verdient Dries eigenlijk met deze smakelijke samenwerking?

“Natuurlijk kan ik geen exacte bedragen noemen,” fluistert hij mysterieus. “Maar mijn manager heeft me verteld dat we ‘een aardig zakcentje per bakje’ ontvangen.

In eerste instantie dacht ik dat het niet zo veel zou zijn, maar als je bedenkt dat er maar liefst 700 Jumbo-winkels zijn en elk van hen dagelijks een behoorlijk aantal bakjes verkoopt…”

Onze rekenwonders gaan meteen aan de slag. “Als elke Jumbo-winkel bijvoorbeeld vijf bakjes per dag verkoopt,” stellen ze voor, “dan hebben we het over een aanzienlijke hoeveelheid.”

Dries knikt instemmend en glimlacht. “Laten we zeggen dat het per bakje ergens tussen de 30 en 40 cent ligt,” onthult hij.

Onze rekenaars gaan vliegensvlug verder: “Dat zou betekenen dat Dries per dag een mooi bedrag van zo’n 1.500 euro verdient.”

Dries kan zijn enthousiasme nauwelijks verbergen: “Precies, dat is per week…”

Maar hoe lang kunnen we genieten van deze smakelijke samenwerking? “Ik hoop oprecht dat de gehaktballen nog wel zo’n 25 jaar in de schappen van Jumbo zullen prijken,” grapt Dries, terwijl hij een knipoog geeft.

“Een kwart eeuw lang plezier van mijn heerlijke ballen, dat zou fantastisch zijn!”

Het succes van Dries beperkt zich echter niet alleen tot zijn samenwerking met Jumbo. Wie herinnert zich niet de legendarische ANWB-reclame waarin Dries schitterde in zijn opvallende gele zwembroek?

In een recentelijk interview licht hij een tipje van de sluier op over de financiële kant van die deal.

“Die reclame heeft me destijds een aardige duit opgeleverd, namelijk zo’n 70.000 euro,” biecht hij op.