Connect with us

BN'ers

Maxime Meiland trekt zich niets aan van fans en komt met felle uitspraken: Wat een houding!

Maxime Meiland

Het succes van de familie Meiland op de Nederlandse televisie heeft jarenlang geduurd, maar lijkt nu toch te veranderen.

Maxime Meiland trekt zich weinig aan van fans en uit scherpe kritiek: ‘Het gaat zoals het gaat’
Het programma Chateau Meiland wordt steeds voorspelbaarder en de kijkcijfers dalen, wat sommige fans begint te vervelen na al die jaren.

Vroeger trok Chateau Meiland wekelijks minstens een miljoen kijkers, maar dat aantal is nu gedaald naar 650.000 kijkers.

In het verleden zei voormalig kasteelheer Martien Meiland dat hij zou stoppen met het programma als er minder dan een miljoen kijkers waren. Maxime maakt zich echter geen zorgen.
Maxime Meiland

“Volgens mij scoren nu ook andere programma’s minder goed vanwege het warme weer”, zegt Maxime tegen RTL Boulevard. “Met uitgesteld kijken doen we het erg goed. Dus nee, er is geen reden tot paniek.”

Volgens televisie-expert Tina Nijkamp zijn kijkers het programma zat. Ze noemt dit seizoen ‘saai’ en ‘langdradig’.

“We missen ook wat side characters, zoals huishoudster Nadège, denk ik”, zei Tina onlangs in RTL Boulevard.

Maxime is duidelijk: “Het is ons leven en het gaat zoals het gaat, dus we gaan het niet veranderen omdat mensen iets anders willen. Als je het niet leuk vindt, kijk dan gewoon niet.”

Op Twitter is er massale reactie en de conclusie is dat veel mensen het eens zijn met de kritiek van Tina.

“Even snel de afstandsbediening zoeken. De schreeuwende Krijskat-familie! Ze maken zoveel lawaai, zelfs een papegaai zou jaloers zijn”, schreef iemand. En een andere Twitter-gebruiker zei: “Ik ben er klaar mee.”

Het is duidelijk dat de recente kritiek op Chateau Meiland en de familie Meiland niet onopgemerkt blijft.

Hoewel Maxime Meiland zich weinig aantrekt van de dalende kijkcijfers en de negatieve reacties, lijkt de discussie rondom het programma en de houding van de familie Meiland aan te houden.

Terwijl sommige fans de veranderingen in het programma en de voorspelbaarheid ervan bekritiseren, zijn er ook anderen die hun steun betuigen aan Maxime en haar familie.

Het is duidelijk dat het niet mogelijk is om iedereen tevreden te stellen, vooral gezien de lange tijd dat het programma op televisie is.

Wat de toekomst zal brengen voor Chateau Meiland en de familie Meiland blijft onzeker. Het is mogelijk dat ze ervoor kiezen om het format aan te passen en frisse elementen toe te voegen om de interesse van het publiek terug te winnen.

Aan de andere kant kunnen ze ervoor kiezen om hun eigen koers te blijven varen, ongeacht de reacties.

Maxime Meiland

Instagram / Maxime Meiland