Connect with us

BN'ers

Nieuwe man voor Linda de Mol: ”Tot over mijn oren verliefd!”

Het is ook weleens fijn om positief nieuws te brengen, vinden wij. Daarom willen we graag wat aandacht besteden aan Linda de Mol.

Ze heeft de afgelopen tijd wat tegenslagen gekend, waaronder het breken van haar hand. Maar nu gaat het weer goed met haar, want Linda is smoorverliefd.

Natuurlijk denken velen meteen aan Jeroen Rietbergen, maar Linda is niet verliefd op hem. Ze tolereert hem gewoon.

Soms mag hij de honden uitlaten, aangezien hij toch niets anders te doen heeft. En het wordt nu alleen maar drukker, want Linda heeft twee nieuwe hondjes gekocht.
Linda de Mol

Het gaat om Molly en Lulu, twee Labrador-puppy’s. Linda is naar eigen zeggen zo verliefd op de hondjes dat ze soms overloopt van emotie.

“Als ze moe worden en half slapend op mijn schoot liggen met hun zachte buikjes, kan ik gewoon niet meer. Misschien omdat ik de wereld tegenwoordig zo hard vind,” aldus Linda.

Deze zomer heeft Linda besloten al haar tijd en aandacht te besteden aan Molly en Lulu.

Ze zal niet naar haar vakantievilla in Portugal afreizen, maar in plaats daarvan achter de twee pups aanrennen met poepzakjes in de hand. “Ja, ze zijn nog niet zindelijk hoor.”
linda-wintermaand

Deze kleine beestjes doen zelfs hun behoefte in Linda’s achtertuin, die net zo groot is als een gemiddeld park.
kritiek-linda-de-mol

Toch is er goed nieuws, want volgens Shownieuws mag Jeroen Rietbergen zijn functie als hondenuitlater behouden. Hij heeft dus nog ergens zijn nut.
Lindas-wintermaand

Het is mooi om te zien dat Linda zoveel liefde en aandacht kan geven aan haar nieuwe hondjes. Dieren kunnen een grote bron van vreugde en troost zijn, vooral in moeilijke tijden.

Het is begrijpelijk dat Linda ervoor kiest om deze zomer bij haar geliefde viervoeters te zijn en hen alle zorg en liefde te geven die ze nodig hebben.

Laten we hopen dat Molly en Lulu opgroeien tot gezonde en gelukkige honden die Linda veel vreugde blijven brengen.

En wie weet, misschien krijgen ze in de toekomst nog wel een rolletje in een van Linda’s televisieprogramma’s.

Het is mooi om te zien dat Linda de Mol zoveel liefde en plezier haalt uit haar nieuwe hondjes, Molly en Lulu.

Ze zijn niet alleen een bron van vreugde, maar kunnen ook troost bieden in moeilijke tijden.

Het feit dat Linda ervoor kiest om deze zomer haar tijd en aandacht aan hen te besteden, laat zien dat ze een toegewijde en liefdevolle huisdiereneigenaar is.