Connect with us

BN'ers

Nicol Kremers vreest voor haar leven: ”Hij wil me wat aandoen”

Nicol Kremers neemt een moedige stap en kondigt aan dat ze alsnog aangifte zal doen tegen Peter Gillis wegens mish*ndeling. Vorige week stuurde ze foto’s van haar gehavende uiterlijk naar Patty Brard, waarin ze Peter verantwoordelijk stelt voor haar verw0ndingen.

De details van wat er precies is gebeurd tussen Peter en Nicol komen langzaam naar buiten. In een interview met het weekblad Party spreekt Nicol Kremers openhartig over haar ervaringen en ze houdt zich niet in. “Ik ga aang!fte doen van elke keer dat hij mij m!shandeld heeft, en dat zijn er nogal wat”, aldus Nicol.

Eerder vertelde Nicol aan Patty Brard dat ze momenteel door een hel gaat. Ze bevindt zich in het proces van verwerking van een nare relatie die ze achter de rug heeft. “De gevoelens van pijn en angst heb ik lange tijd diep weggestopt”, legt Nicol uit. Ze deelt ook dat ze d00dsbang was voor Peter en vooral voor wat hij haar zou aandoen.

Nicol onthult aan Party dat ze nooit naar het programma “Massa is Kassa” heeft gekeken. Het zou te pijnlijk voor haar zijn. “Tijdens de opnames moest ik natuurlijk opgewekt, leuk en aardig zijn, terwijl ik me helemaal niet zo voelde en diep ongelukkig was.” Nicol bekent dat ze een toneelstuk opvoerde uit angst voor wat Peter zou doen. Ze was bang om de waarheid te vertellen. Ze heeft ook geen contact met Peters kinderen Mark, Ruud en Inge. Ze wil hen niet in gevaar brengen, omdat ze vreest dat Peter hen zou straffen als hij erachter zou komen dat ze contact met hen heeft. Dit geeft aan hoe Peter in elkaar zit, volgens Nicol.

Het besluit van Nicol om aangifte te doen is moedig, maar het getuigt ook van haar vastberadenheid om de waarheid naar buiten te brengen en gerechtigheid te zoeken voor wat haar is aangedaan. Het is een belangrijke stap in haar persoonlijke verwerkingsproces en een boodschap aan anderen die mogelijk in vergelijkbare situaties verkeren om niet te zwijgen en hulp te zoeken. De steun van Patty Brard en anderen die Nicol steunen, kan een belangrijke rol spelen in haar weg naar herstel en rechtvaardigheid.