Connect with us

BN'ers

Schokkende gebeurtenissen voor Edwin Spee: ‘Ik ben enorm geschrokken’

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, heeft onlangs bekendgemaakt dat hij gaat trouwen met zijn vriendin Mandy.

In een video op Instagram is te zien hoe hij op zijn knieën gaat en Mandy ten huwelijk vraagt. Hoewel Edwin veel felicitaties ontving, kreeg hij ook veel negatieve reacties van mensen die bezwaar hadden tegen de relatie en het te vroeg vonden voor een huwelijk.

Edwin vertelde in een interview met weekblad Story dat sommige vrienden en vriendinnen hem in de steek hadden gelaten en hem niet hadden gesteund toen hij het nodig had.

Na de bekendmaking van het huwelijk werd Edwin overspoeld met vreselijke berichten. Hij liet weten dat hij geschrokken was van de negativiteit die hij ontving en dat hij blijkbaar niet gelukkig mag zijn.

Een van de reacties onder het Instagram-bericht van Edwin luidde: “Vrij respectloos om zo kort na je vrouw haar dood te trouwen, wat stelt het dan eigenlijk allemaal voor?”

Edwin reageerde dat hij pas in 2024 gaat trouwen, drie jaar na het overlijden van Bibian. Hij vertelde dat Bibian had gewild dat hij doorging en gelukkig zou zijn.

Hij benadrukte dat hij al iets had met Mandy voordat Bibian overleed. Edwin vond alle negativiteit onterecht en vond het raar dat Bibian werd geroemd en geëerd omdat ze constant doorging en gelukkig bleef, terwijl hij hetzelfde doet en het niet goed is.

Hoewel het huwelijk van Edwin en Mandy veel positieve reacties ontving, benadrukken sommige mensen dat het te vroeg is om te trouwen na het verlies van Bibian.

Dit onderwerp roept veel discussie op over de juiste tijd om opnieuw te trouwen na het verlies van een partner. Mensen verwerken rouw op verschillende manieren en het is belangrijk om hun beslissingen te respecteren en te ondersteunen, in plaats van negativiteit en kritiek te uiten.

Edwin heeft benadrukt dat hij gelukkig is met Mandy en dat Bibian blij zou zijn geweest als ze wist dat hij weer gelukkig was.

Het is begrijpelijk dat het moeilijk is om verder te gaan na het verlies van een geliefde, maar iedereen verdient het om geluk te vinden en te omringen met liefde en steun.