Connect with us

BN'ers

Drama voor zanger Wolter Kroes: Zoon zwaargewond na auto-ongeluk

De zoon van de bekende Nederlandse zanger Wolter Kroes is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.

De minderjarige fietser botste op de Guisweg in Koog aan de Zaan op een scooter en raakte daarbij gewond. Volgens NH Nieuws is de 14-jarige jongen, die na het ongeval niet goed aanspreekbaar was, de zoon van Wolter Kroes.

De jongen is na eerste behandeling ter plaatse met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Een dag na het ongeluk hebben Wolter en zijn vrouw via Instagram laten weten dat ze een ‘ontzettend spannende en angstige nacht’ hebben gehad, vol met emoties en verdriet.

Op de bijgevoegde foto is te zien dat de zoon van Wolter in een ziekenhuisbed ligt en flink gewond is geraakt. Hij heeft een breukje in zijn schedel en een zware hersenschudding opgelopen.

Het ongeval is een schok voor de familie Kroes en het is nog niet duidelijk wat de precieze oorzaak is van de botsing tussen de fietser en de scooter.

Het is belangrijk om altijd alert te zijn in het verkeer, vooral als het gaat om minderjarige verkeersdeelnemers zoals fietsers.

Het is dan ook belangrijk dat ouders en verzorgers kinderen voorlichten over de gevaren van het verkeer en hen leren hoe ze veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Op sociale media stromen steunbetuigingen binnen voor Wolter en zijn gezin. Het is fijn om te zien dat de familie Kroes in deze moeilijke tijd wordt gesteund door fans en bekenden.

Hopelijk herstelt de zoon van Wolter snel en kan hij binnenkort weer gezond en wel naar huis.