Connect with us

BN'ers

Het schandaal rondom Hélène Hendriks – Schokkende onthulling onthult schokkende waarheid!

Hélène Hendriks heeft de laatste tijd veel te maken gehad. Yvonne Coldeweijer denkt dat ze de mopshond van Johan Derksen is. Ze gaat altijd akkoord met wat hij zegt, nooit tegen hem.

Maar niet alleen Yvonne vindt Hélène hypocriet, ook Stéphanie Hoogenberk van de podcast The Shitshow heeft een warm oog voor Hélène. Stéphanie noemt Hélène zelfs een blonde hoer en hoer.

Stephanie had er het volgende over te zeggen:

“Hélène Hendriks is die blonde bitch die als enige in Nederland nog over is – ik vind dat uniek – met hele grote oorbellen. Zilver. Als je blond bent, moet je alleen gouden oorbellen dragen, geen zilveren oorbellen. Dat is stom. En dan zij heeft altijd hetzelfde haar.”

“Dat wil zeggen, een klein bultje in de rug, volledig in de haarlak gespoten, en in een halve paardenstaart gezet. En dan heeft ze wat oogschaduw. Het maakt eigenlijk niet uit, maar kijk… Professioneel vind ik Hélène Hendriks super Geweldig, daar ben ik eerlijk over. Ik vind dat ze het heel goed doet.’

“Nu komt mijn nadeel aan Hélène: ik denk dat de teef… Ik vind Hélène een vreselijke vrouw. Persoonlijk lijkt ze me vreselijk. (…) Dit is wat Hélène zei Mensen(…) Tom Egbers en Jack van Gelder: ‘Ja, het raakt me niet, maar zo ben ik.’”

“Je doet alsof je een lekker wijf bent die pizza kan eten en bier met haar kan drinken. Eigenlijk kun je alle kanten op met Hélène. Zet een kaarsje aan, het kan haar niet schelen. Kijk, ze vat het niet op als een belediging. ”

“Ze zei: ‘Dat ga ik grappig vinden.’ Dus Hélène is een…ik vind dat een gevaarlijke vrouw. Ze omschrijft zichzelf als ‘een van deze mensen’. Kitty Herweijer heeft er nog een over Zeggen: kies – ik meisje. Ik haat zulke vrouwen. Echt een hekel aan.”

“Ze rechtvaardigde eigenlijk alles in het NOS-artikel. Ze zei over alles: ‘Mij maakt het niet uit.’ ’ Afgelopen vrijdag was ze weer op tv.

Elena zelf moet nog reageren op de beledigingen.

Lees verder

BN'ers

Schokkende gebeurtenissen voor Edwin Spee: ‘Ik ben enorm geschrokken’

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, heeft onlangs bekendgemaakt dat hij gaat trouwen met zijn vriendin Mandy.

In een video op Instagram is te zien hoe hij op zijn knieën gaat en Mandy ten huwelijk vraagt. Hoewel Edwin veel felicitaties ontving, kreeg hij ook veel negatieve reacties van mensen die bezwaar hadden tegen de relatie en het te vroeg vonden voor een huwelijk.

Edwin vertelde in een interview met weekblad Story dat sommige vrienden en vriendinnen hem in de steek hadden gelaten en hem niet hadden gesteund toen hij het nodig had.

Na de bekendmaking van het huwelijk werd Edwin overspoeld met vreselijke berichten. Hij liet weten dat hij geschrokken was van de negativiteit die hij ontving en dat hij blijkbaar niet gelukkig mag zijn.

Een van de reacties onder het Instagram-bericht van Edwin luidde: “Vrij respectloos om zo kort na je vrouw haar dood te trouwen, wat stelt het dan eigenlijk allemaal voor?”

Edwin reageerde dat hij pas in 2024 gaat trouwen, drie jaar na het overlijden van Bibian. Hij vertelde dat Bibian had gewild dat hij doorging en gelukkig zou zijn.

Hij benadrukte dat hij al iets had met Mandy voordat Bibian overleed. Edwin vond alle negativiteit onterecht en vond het raar dat Bibian werd geroemd en geëerd omdat ze constant doorging en gelukkig bleef, terwijl hij hetzelfde doet en het niet goed is.

Hoewel het huwelijk van Edwin en Mandy veel positieve reacties ontving, benadrukken sommige mensen dat het te vroeg is om te trouwen na het verlies van Bibian.

Dit onderwerp roept veel discussie op over de juiste tijd om opnieuw te trouwen na het verlies van een partner. Mensen verwerken rouw op verschillende manieren en het is belangrijk om hun beslissingen te respecteren en te ondersteunen, in plaats van negativiteit en kritiek te uiten.

Edwin heeft benadrukt dat hij gelukkig is met Mandy en dat Bibian blij zou zijn geweest als ze wist dat hij weer gelukkig was.

Het is begrijpelijk dat het moeilijk is om verder te gaan na het verlies van een geliefde, maar iedereen verdient het om geluk te vinden en te omringen met liefde en steun.

Lees verder

BN'ers

Drama voor zanger Wolter Kroes: Zoon zwaargewond na auto-ongeluk

De zoon van de bekende Nederlandse zanger Wolter Kroes is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.

De minderjarige fietser botste op de Guisweg in Koog aan de Zaan op een scooter en raakte daarbij gewond. Volgens NH Nieuws is de 14-jarige jongen, die na het ongeval niet goed aanspreekbaar was, de zoon van Wolter Kroes.

De jongen is na eerste behandeling ter plaatse met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Een dag na het ongeluk hebben Wolter en zijn vrouw via Instagram laten weten dat ze een ‘ontzettend spannende en angstige nacht’ hebben gehad, vol met emoties en verdriet.

Op de bijgevoegde foto is te zien dat de zoon van Wolter in een ziekenhuisbed ligt en flink gewond is geraakt. Hij heeft een breukje in zijn schedel en een zware hersenschudding opgelopen.

Het ongeval is een schok voor de familie Kroes en het is nog niet duidelijk wat de precieze oorzaak is van de botsing tussen de fietser en de scooter.

Het is belangrijk om altijd alert te zijn in het verkeer, vooral als het gaat om minderjarige verkeersdeelnemers zoals fietsers.

Het is dan ook belangrijk dat ouders en verzorgers kinderen voorlichten over de gevaren van het verkeer en hen leren hoe ze veilig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Op sociale media stromen steunbetuigingen binnen voor Wolter en zijn gezin. Het is fijn om te zien dat de familie Kroes in deze moeilijke tijd wordt gesteund door fans en bekenden.

Hopelijk herstelt de zoon van Wolter snel en kan hij binnenkort weer gezond en wel naar huis.

Lees verder

BN'ers

Kelly Pfaff’s leven volledig op z’n kop na gigantische problemen

Kelly Pfaff, bekend van haar optredens als dj, modellenwerk en presentaties, heeft in een openhartig interview gesproken over haar financiën. Hoewel ze momenteel succesvol is, heeft ze in het verleden een financiële misstap begaan die haar bijna al haar spaargeld heeft gekost.

In 2008 begon Kelly samen met een vriendin een kledingzaak. Helaas was het bedrijf geen succes en ging het al snel ten onder. Dit leidde tot financiële problemen voor Kelly en het verlies van al haar spaargeld. Ondanks deze moeilijke tijd, heeft Kelly uit deze ervaring kunnen leren en heeft ze er geen spijt van.

Volgens Kelly is het belangrijk om te erkennen dat mislukkingen een normaal onderdeel zijn van het leven. Ze gelooft dat het pas zonde van tijd en energie is als je niet leert van je mislukkingen. Haar ervaring heeft haar geleerd om voorzichtiger te zijn met investeringen en om te blijven leren van haar fouten.

Hoewel het verliezen van al je spaargeld een pijnlijke ervaring kan zijn, heeft Kelly Pfaff haar verhaal gedeeld om anderen te laten zien dat falen normaal is en dat je er uiteindelijk sterker uit kunt komen. Door haar openheid kunnen anderen leren van haar fouten en zich bewust worden van de risico’s van investeren in een bedrijf.

Lees verder

BN'ers

Zanger Wolter Kroes betrokken bij ernstig ongeval en met spoed opgenomen in ziekenhuis

Wolter Kroes heeft vrijdagavond de repetities van HLF8 verlaten omdat zijn zoon Thomas een ongeluk had met zijn fiets.

Thomas was tegen een scooter gebotst en was daarbij hard gevallen. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en werd opgenomen met een zware hersenschudding.

Wolter en zijn vrouw Tessa zijn bij hun zoon en hij zal voorlopig in het ziekenhuis blijven ter observatie. De manager van de 54-jarige zanger heeft aan het ANP laten weten dat Thomas voorlopig zal moeten herstellen.

Het nieuws van het ongeluk van Thomas werd besproken aan het begin van de uitzending van HLF8 door presentator Johnny de Mol.

Hij deelde mee dat Wolter Kroes vanwege het ongeval van zijn zoon met spoed naar het ziekenhuis moest en niet aanwezig kon zijn tijdens de uitzending.

De Mol wenste hem veel sterkte en gaf aan dat Wolter even geschrokken was van het nieuws.

Het is begrijpelijk dat Wolter Kroes zich terugtrok uit de repetities van HLF8 om bij zijn zoon te zijn en hem te steunen tijdens zijn herstel.

Het is altijd moeilijk als een kind betrokken is bij een ongeval en zeker als het om een hersenschudding gaat, omdat dit kan leiden tot langdurige klachten.

Wolter en Tessa zullen hun zoon waarschijnlijk bijstaan tijdens zijn herstel en ervoor zorgen dat hij de nodige zorg krijgt om te herstellen.

Het is goed om te zien dat Wolter Kroes op zo’n moeilijk moment kan rekenen op steun van zijn collega’s, waaronder Johnny de Mol en de crew van HLF8.

Het is belangrijk om in tijden van crisis de steun van vrienden en familie te hebben om een moeilijke periode door te komen.

We wensen Thomas Kroes en zijn familie veel sterkte toe tijdens zijn herstel en hopen dat hij snel weer gezond en wel thuis kan zijn.

Lees verder

BN'ers

Verdrietig nieuws: wereldberoemde zanger (46) plotseling overleden

De muziekwereld is geschokt door het plotselinge overlijden van Paul Cattermole op 46-jarige leeftijd. Cattermole maakte deel uit van de populaire Britse popgroep S Club 7. Zijn familie heeft het nieuws via sociale media bevestigd en meldt dat de oorzaak op dit moment nog onbekend is. Cattermole werd op 6 april 2023 dood aangetroffen in zijn huis in Dorset.

De band heeft via Twitter gereageerd op het tragische nieuws en laat weten kapot te zijn van het verlies van hun ‘broer’. De band beschrijft de gevoelens van diepe rouw en verlies die zij op dit moment voelen en is dankbaar voor de geweldige herinneringen die zij aan Cattermole hebben. Het overlijden van Cattermole komt enkele weken nadat S Club 7 had aangekondigd met een reünie te komen. De groep zou elf concerten geven in het Verenigd Koninkrijk.

S Club 7 werd in 1998 opgericht en brak eind jaren negentig door met de hit Bring It All Back. Het lied bereikte ook Nederland en kwam tot de derde plaats in de Single Top 100. Naast Bring It All Back scoorde de groep ook hits met S Club Party en Two In A Million. In Nederland werd het vervolgens stil rond S Club 7, maar in het Verenigd Koninkrijk bereikten de zeven nog tot 2003 diverse keren de hitparade.

Fans en collega’s reageren geschokt op het nieuws van het overlijden van Cattermole. Op sociale media worden massaal condoleances en steunbetuigingen geplaatst. Het is nog onduidelijk of de geplande concerten van S Club 7 doorgaan en hoe de groep om zal gaan met het verlies van hun bandlid.

Het overlijden van Cattermole benadrukt opnieuw het belang van geestelijke gezondheidszorg in de muziekindustrie. Er wordt vaak veel van artiesten gevraagd en de druk om te presteren kan hoog zijn. Het is belangrijk dat artiesten toegang hebben tot de juiste hulp en ondersteuning om met de uitdagingen van het vak om te gaan.

Lees verder

BN'ers

André en Monique Westenberg alweer uit elkaar: ‘André Hazes loopt SOA op’

André Hazes heeft aangekondigd dat hij en Monique Westenberg weer bij elkaar zijn. Dit is niet de eerste keer dat ze herenigd zijn, maar ditmaal verloopt het anders. Hazes is druk bezig met het maken van nieuwe muziek en zijn comeback. Hij zou vanavond aanschuiven bij Beau, maar er is een probleem: hij voelt een koortslip opkomen.

Hij herkent de symptomen en weet dat het niet de eerste keer is dat hij herpes heeft. Volgens informatie van ziekenhuis.nl heeft ongeveer 50 tot 70% van de Nederlandse bevolking het herpes simplex virus bij zich. Een uitbraak treedt meestal op wanneer iemand een lage weerstand heeft. Het is ook mogelijk dat hij het via intimiteit met iemand anders heeft opgelopen.

Dit betekent dat André de komende tijd geen kusjes kan geven of krijgen van Monique, zijn grote liefde. De zanger zal extra voorzichtig moeten zijn om geen anderen te besmetten. Herpes is een zeer besmettelijk virus dat wordt overgedragen door huid-op-huid contact. Het kan zowel via direct contact als via het delen van gebruiksvoorwerpen worden overgedragen.

Het is belangrijk om op te merken dat een koortslip geen ernstige aandoening is en meestal vanzelf geneest binnen een week tot tien dagen. Er zijn echter wel manieren om de genezing te versnellen, zoals het gebruik van antivirale crèmes en tabletten. Het is ook belangrijk om de huid rond de koortslip schoon en droog te houden om infectie te voorkomen.

André Hazes zal tijdens zijn televisieoptreden waarschijnlijk voorzorgsmaatregelen nemen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen het risico loopt om herpes te krijgen, maar dat het meestal geen ernstige gevolgen heeft. Als u denkt dat u een koortslip heeft, raadpleeg dan uw huisarts voor advies over de beste manier om het te behandelen.
Monique en André

Lees verder

BN'ers

Jutta Leerdam showt haar killer body in mini bikini!

Jutta Leerdam wordt steeds meer gezien als de nieuwe vlam van influencer Jake Paul. De schaatskoningin lijkt momenteel niet van plan om terug te keren naar Nederland en geniet volop van het Amerikaanse avontuur. Op Instagram plaatst Leerdam regelmatig foto’s en video’s waarin we kunnen zien hoe ze geniet van luxe resorts, privéjets en feestjes. Toch maken fans zich zorgen om de schaatsster, die al meer dan een maand van huis is en haar sporttrainingen lijkt te hebben onderbroken.

Op haar Instagram-account deelt Jutta Leerdam ook foto’s waarop te zien is dat ze steeds kleinere bikini’s draagt. In een van haar laatste berichten draagt ze een bijzonder klein setje terwijl ze relaxt in het water drijft. De foto wordt met gemengde gevoelens ontvangen door haar fans, die bezorgd zijn over haar relatie met Jake Paul. Paul staat bekend om zijn turbulente liefdesleven en om zijn problematische gedrag. Sommige fans begrijpen dan ook niet wat Leerdam in hem ziet. Zo hebben de broers Paul in het verleden al voor diverse controverses gezorgd en hebben ze een reputatie opgebouwd van roekeloos en egocentrisch gedrag.

Ondanks de zorgen van haar fans lijkt Jutta Leerdam volop te genieten van haar nieuwe relatie en van het leven in Amerika. Of de schaatsster binnenkort terug zal keren naar Nederland om haar trainingen te hervatten, is nog niet duidelijk. Voorlopig lijkt ze haar avontuur in het buitenland voort te zetten en te genieten van alle luxe die het leven haar te bieden heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

BN'ers

Monica Geuze toont met blijdschap nieuwe borsten na borstverkleining: ‘Voelt zo goed!’

Monica Geuze heeft haar voorgevel laten verkleinen en deelt het resultaat op TikTok. De influencer en presentatrice had ooit haar borsten laten vergroten, maar kreeg spijt van haar keuze. Door haar zwangerschap waren haar borsten enorm gegroeid en daarna flink geslonken, wat niet goed was voor haar zelfvertrouwen. Nu is het echter tijd voor verandering: “Het is niet in proportie en het kan bijna niet anders. Ik heb af en toe een jurkje aan en het is altijd ordi omdat er gewoon twee hele dikke kanonnen tussen zitten.” Op TikTok laat Geuze in een ziekenhuisbed zien wat er allemaal uitgehaald is. Een zwarte dag voor liefhebbers van Monica’s kanonnen, maar de influencer is blij met het resultaat en deelt het graag met haar volgers.

In haar podcast ‘Geuze & Gorgels’ vertelde Geuze dat ze haar voorgevel twee keer heeft laten vergroten, maar daar later spijt van kreeg. De borstvergrotingen kostten in totaal 9000 euro en Geuze had voor haar zwangerschap een “heel lief, klein, secuur maatje. Lieve knoppen waren dat. Een cup B.” Na haar zwangerschap waren haar borsten zo groot geworden dat het allemaal begon te slinken toen ze weer ontzwangerde. De arts zei tegen haar dat het leek alsof ze een kiezelsteen in een sok had gedaan, wat niet goed was voor haar zelfvertrouwen.

Maar nu is Geuze blij dat ze de stap heeft gezet om haar voorgevel te verkleinen en het resultaat te laten zien op TikTok. “Je komt net uit je narcose, maar de drang om te flexen met je old boobz is groot!” De verkleining was behoorlijk ingrijpend en er is heel wat uitgehaald, maar Geuze is tevreden met haar nieuwe uiterlijk. Het kan bijna niet anders dat haar jurkjes nu minder “ordi” zijn en beter in proportie passen. Voor liefhebbers van Monica’s kanonnen is het even wennen, maar het is duidelijk dat Geuze zich nu zelfverzekerder voelt en daar gaat het uiteindelijk om.

@monicageuze

Bye girls✅

♬ original sound – nostalgia central🎶

 

Lees verder

BN'ers

Bekentenis van Martien Meiland: “Ik heb een serieus drankprobleem en ik kan niet meer stoppen”

In een emotionele onthulling geeft Martien Meiland toe dat hij een drankprobleem heeft. Zijn dochter Maxime sprak al eerder in haar biografie over het overmatige alcoholgebruik van haar vader.

Martien ontkende het toen nog, maar na opnames in Zweden kwam het ter sprake en liet Martien zijn emoties de vrije loop. Het excuus dat hij vaak gebruikte was dat het bij hem nog meeviel vergeleken met zijn vader, die sterke drank dronk.
Erica Meiland

Martien geeft toe dat hij sinds het stoppen met drinken veel meer energie heeft. Hij drinkt nu alleen nog op speciale gelegenheden, zoals de boekpresentatie van zijn dochter.

Martien hoopt de rest van zijn leven te kunnen volhouden zonder drank.

Tijdens de opnames van het programma ‘Wie van de Drie’ dronk Martien flink, wat zijn gedrag achter de schermen negatief beïnvloedde.

Het bekende verhaal van de eindredacteur die ontslagen werd omdat Martien mot met hem had gekregen achter de schermen is daar een voorbeeld van.

Martien’s openbaring over zijn drankprobleem komt als een schok voor veel fans.

In de media wordt er veel over gespeculeerd en men vraagt zich af of Martien zijn drankprobleem definitief achter zich kan laten. De toekomst zal het uitwijzen.
boek-martien-meiland

Lees verder

BN'ers

Maxime Meiland komt met schokkend nieuws over ex-vriend van Montana

Maxime Meiland onthult schokkende details over de ex-vriend van haar zus Montana in haar nieuwe biografie genaamd “Maxime, misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!”.

Volgens Maxime kwam de breuk tussen Montana en Dirk Hoogstraten niet als een verrassing en ze deelt openhartig haar ervaringen met hem. Zo vertelt ze dat Dirk haar onder druk zette om een abortus te laten doen toen ze zwanger was van haar dochter Claire.

Hoewel Maxime al had besloten om de baby te houden, bleef Dirk haar onder druk zetten om een abortus te laten doen.

Hij zou hebben gezegd dat Maxime geen leven meer zou hebben als ze de baby zou houden. Maxime voelde zich gedwongen om zich voortdurend te verdedigen tegenover hem.

Na de geboorte van Claire bleek Dirk een goede oom te zijn, maar voor Maxime was het te laat. Ze zal altijd herinneren hoe hij haar onder druk zette om een abortus te laten doen.

Montana bevestigt het verhaal van haar jongere zusje en geeft aan dat Dirk duidelijk liet blijken dat hij abortus het beste vond.

Het is een schokkend verhaal dat veel lezers zal verbazen. Het is belangrijk dat vrouwen hun eigen keuzes kunnen maken als het gaat om hun lichaam en hun zwangerschap.

Niemand zou onder druk gezet moeten worden om een beslissing te nemen die ze niet willen nemen. Hopelijk kan het delen van deze ervaring door Maxime anderen helpen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden.

Maxime Meiland

Instagram / Maxime Meiland

Lees verder

Trending