Connect with us

BN'ers

Het schandaal rondom Hélène Hendriks – Schokkende onthulling onthult schokkende waarheid!

Hélène Hendriks heeft de laatste tijd veel te maken gehad. Yvonne Coldeweijer denkt dat ze de mopshond van Johan Derksen is. Ze gaat altijd akkoord met wat hij zegt, nooit tegen hem.

Maar niet alleen Yvonne vindt Hélène hypocriet, ook Stéphanie Hoogenberk van de podcast The Shitshow heeft een warm oog voor Hélène. Stéphanie noemt Hélène zelfs een blonde hoer en hoer.

Stephanie had er het volgende over te zeggen:

“Hélène Hendriks is die blonde bitch die als enige in Nederland nog over is – ik vind dat uniek – met hele grote oorbellen. Zilver. Als je blond bent, moet je alleen gouden oorbellen dragen, geen zilveren oorbellen. Dat is stom. En dan zij heeft altijd hetzelfde haar.”

“Dat wil zeggen, een klein bultje in de rug, volledig in de haarlak gespoten, en in een halve paardenstaart gezet. En dan heeft ze wat oogschaduw. Het maakt eigenlijk niet uit, maar kijk… Professioneel vind ik Hélène Hendriks super Geweldig, daar ben ik eerlijk over. Ik vind dat ze het heel goed doet.’

“Nu komt mijn nadeel aan Hélène: ik denk dat de teef… Ik vind Hélène een vreselijke vrouw. Persoonlijk lijkt ze me vreselijk. (…) Dit is wat Hélène zei Mensen(…) Tom Egbers en Jack van Gelder: ‘Ja, het raakt me niet, maar zo ben ik.’”

“Je doet alsof je een lekker wijf bent die pizza kan eten en bier met haar kan drinken. Eigenlijk kun je alle kanten op met Hélène. Zet een kaarsje aan, het kan haar niet schelen. Kijk, ze vat het niet op als een belediging. ”

“Ze zei: ‘Dat ga ik grappig vinden.’ Dus Hélène is een…ik vind dat een gevaarlijke vrouw. Ze omschrijft zichzelf als ‘een van deze mensen’. Kitty Herweijer heeft er nog een over Zeggen: kies – ik meisje. Ik haat zulke vrouwen. Echt een hekel aan.”

“Ze rechtvaardigde eigenlijk alles in het NOS-artikel. Ze zei over alles: ‘Mij maakt het niet uit.’ ’ Afgelopen vrijdag was ze weer op tv.

Elena zelf moet nog reageren op de beledigingen.