Connect with us

BN'ers

Leontine keert terug bij Marco Borsato ondanks eerdere breuk

Leontine Borsato heeft sinds kort een relatie met miljonair John Huiberts. Maar het duurde niet lang. Het bleek dat John Leontine helemaal niet zo serieus nam en terugkwam met zijn ex.

Dit was een grote klap voor Leontin die dacht dat hij zijn ware liefde weer had gevonden. Ook financieel is het een klap, want Leontine zal haar broek nu weer eens moeten oprekken.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds zei in zijn podcast Strictly Private dat het hem niet zou verbazen als Leontine terugkeert in de armen van Marco Borsato. Het is ook goed voor de financiële situatie van Leontine.

“Zijn platen draaien niet eens meer of heel zelden op de radio, dus je hebt veel stroom nodig om het opnieuw te proberen, maar dat sluit ik niet uit.”

“Ik denk dat hun liefde diep is en veel heeft doorstaan ​​en dat zou aan het einde ook kunnen worden toegevoegd, maar het hangt een beetje af van hoe de hele zaak tegen Marco afloopt, die nog steeds aan de gang is, waar we hopen de volgende figuur te zijn.” dat komt over een maand of twee uit.”

Dus misschien zien we Leontine en Marco snel weer samen. Als Marco wordt vrijgesproken van de aanklachten tegen hem, is de kans dat de twee weer bij elkaar komen zeker groter.