Connect with us

BN'ers

Nieuwe verloofde van Gordon getroffen door heftig drama

Gordons verloofde, Gavin Rozario, heeft te maken gehad met enkele grote gebeurtenissen. Zijn oudere broer stierf op 33-jarige leeftijd. Toen Gavin dertig was, besloot hij geld in te zamelen voor mensen die spirituele hulp nodig hadden.

Gordon deelde gisteren het grote nieuws met zijn volgers dat zijn vriend Gavin hem ten huwelijk vroeg. “Tot mijn verbazing ging mijn vriend op één knie zitten en vroeg me ten huwelijk”, schreef Gordon op Instagram. “Op dit moment kan ik alleen maar ja zeggen. Hij weet hoe hij aan mijn hart moet trekken en me de liefde moet geven waar ik naar verlangd heb. Ik ben sprakeloos en super emotioneel. Omdat ik zo lang heb gewacht.”

Nieuw leven met Gordon

Het paar geniet momenteel samen van zon, zee en strand op de Malediven. Gavin geniet van zijn nieuwe leven met Gordon, maar zijn leven was een paar jaar geleden heel anders. Toen Gavin 30 was, besloot hij geld in te zamelen voor mensen die spirituele hulp nodig hadden.

“Hij is pas 33 jaar oud”

“24 november is mijn 30e verjaardag en ik wilde de tijd nemen om het bewustzijn over de geestelijke gezondheid van mannen te vergroten”, schreef Gavin op zijn pagina. “De nadelige effecten van de geestelijke gezondheid van mannen hebben mij persoonlijk geraakt en helaas is mijn broer afgelopen juni overleden. Hij was pas 33. Ik hoop dat we met meer bewustzijn mannen kunnen helpen zich uit te spreken en hulp te krijgen wanneer ze die nodig hebben.”

Denk je aan zelfmoord?Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat via 113.nl