Connect with us

BN'ers

“Nicol Kremers krijgt kritiek na plaatsen van expliciete foto op ‘AlleenFans'”

Nicol Kremers is sinds vorige maand officieel weer single. Massa’s gevallen realityster is Casa, die zegt met lege handen te zijn weggestuurd door voormalig minnaar en multimiljonair Peter Gillies.

Nicolleke, zoals we leerden van de SBS6-show Massa is Kassa, verdiende geld op TikTok nadat ze het uitmaakte met Peter. Sociale-mediaplatforms lenen zich voor zogenaamde ‘gevechten’. Het idee is dat je in de video live met andere mensen te zien bent, waarna mensen kunnen doneren in de vorm van TikTok-munten. Van elke euro die je doneert, gaat er 50 cent naar TikTok. Nicol betaalt bijvoorbeeld €50 om je naam op zijn voorhoofd te laten schrijven, soms met een permanent marker. Toch 25 euro verdiend. Nicolleke is echter gewend om al het geld van de wereld te hebben. Sinds de breuk met Petertje is Nicole echter dakloos en heeft ze geen eigen vervoer.

Het plan van Nicol Kremers liep vreselijk mis

Nicol besloot dat het tijd was om dit te veranderen en opende een “Only Fans Account” waar ze op de eerste dag al €30.000 verdiende. Bij Omroep PowNed ging Nicol het podium op over haar “ondeugende plannen” voor de toekomst, en ze maakten zich een beetje zorgen. Nicol zei: “Ik heb allerlei leuke en spannende plannen. Het is bijna mijn verjaardag en ik hou van dingen als cake en slagroom, dus ik dacht dat het een beetje provocerend zou zijn. Er zijn ideeën voor zwembaden, fonteinen, enz. Van alles kan, zo gek kun je het niet bedenken.” Je leest het goed, Nicol wilde dieren gebruiken. We hopen dat Coco de hond haar spleet niet ziet, maar er is een kans. Patty Brad, Shownieuws: “Fonteinen, poelen en dieren. Ik denk niet dat ik met dieren mag zijn, of wel?” Wij ook niet: