Connect with us

BN'ers

Nieuwe liefde Nicol is goeie vriend van Peter Gillis

Nicol Kremers, bekend van haar deelname aan het realityprogramma ‘De Bachelorette’, heeft onlangs onthuld dat ze een nieuwe liefde heeft. Het gaat om ene Patrick, die volgens bronnen een voormalige werknemer van Peter Gillis is. Gillis is de eigenaar van het vakantiepark De Groene Heuvels, waar Nicol eerder verbleef tijdens haar deelname aan ‘De Bachelorette’.

Na haar breuk met Gillis had Nicol kortstondig een relatie met Mike, een barbier uit Schoonhoven. Dit is inmiddels voorbij en Nicol heeft nu dus een nieuwe man in haar leven.

In een live-sessie op TikTok onthulde Nicol dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind heeft, wat erop wijst dat haar nieuwe relatie serieus is. Volgens het realitykanaal Realityfbi heeft Nicol het gezellig met Patrick. De foto die ze onlangs op Instagram Stories deelde zou zelfs bij hem thuis zijn genomen.
Nicol en Peter

Patrick blijkt dus een oud-werknemer van Peter Gillis te zijn en de zoon van zangeres Hanny, bekend van Hanny en de Rekels en het beroemde liedje ‘Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn’. Het nieuws dat Nicol een relatie heeft met iemand die in het verleden voor Gillis heeft gewerkt, kan voor sommigen enige controverse opleveren.

Het lijkt er echter op dat Nicol zich weinig aantrekt van mogelijke kritiek. Ze is blij met haar nieuwe liefde en deelt regelmatig foto’s van hun tijd samen op haar sociale media. Voorlopig lijkt het erop dat Nicol en Patrick genieten van hun tijd samen en dat hun relatie zich verder ontwikkelt.