Connect with us

BN'ers

André Hazes jr. bedrogen door Monique Westenberg

Bij het concert van Zingt Hazes in Nederland zijn André Haze en Monique Westenberg weer samen, maar nu komt het schokkende nieuws: Was het Monique die André deze keer bedroog?

“Mijn hart is altijd bij je. Ik zal langer van je houden”, schreef André Hazes bij een foto waarop hij Monique kust. Maar nu is er een schokkend gerucht opgedoken…

Monique Westenberg reist normaal gesproken met haar gezin naar Curaçao, maar André Hazes zegde op het laatste moment af omdat hij het te druk had met nieuwe muziek.

Monique en zoon Dré zijn wel vertrokken… en nu komen er prachtige foto’s van die reis bovendrijven…

Volgens Yvonne Coldeweijer flirtte Monique met een “man in een gele jurk” op Curaçao…

Wie is die jongen? Wat is er tussen hen gebeurd? De roddelkoningin onthult wat er werkelijk is gebeurd…

“Monique flirt de hele dag met deze man. Ze komt altijd aan zijn bed om te kletsen, selfies te maken, te vrijen, enz. “, Schreef Yvonne Coldeweijer in haar Instagram-story. Toen kwam de zelfverklaarde vaping-chemicus tot een definitieve conclusie…

“Dus je ziet, ze zijn alleen samen voor PR-doeleinden, maar verliefd, ze willen allebei totaal verschillende dingen”, zei Yvonne Coldeweijer.

Yvonne bewandelt al een tijdje een duidelijk pad voor het stel…

Zo heeft Yvonne Coldeweijer het over het huwelijk tussen André Hazes en Monique, dat het einde moet worden van de nieuwe Videoland-documentaire over de zangeres.