Connect with us

BN'ers

Sportverslaggever Jack van Gelder maakt tragisch nieuws bekend

Niet alleen kwam het artikel van de Volkskrant hard binnen bij Tom Egbers, ook Jack van Gelder voelde zich slachtoffer. Om deze reden zal hij vanavond niet aan de HLF8-tafel zitten, waar hij een vaste klant is.

Vrede De sportverslaggever koos ervoor om “een pauze te nemen”. Hij had het gevoel dat hij het niet meer goed kon doen”, legt HLF8-host Helene Hendriks uit. “Het was niet omdat hij zich wilde verstoppen of niets te zeggen had. ”

Volksdagblad
Jack van Gelder was een van de moderatoren en volgens de Volkskrant ging hij op de redactie over de schreef. Hij noemde iemand een “hoer” en vroeg een collega, Aicha Marghadi, of ze met hem wilde douchen. Zelf dacht hij trouwens dat het een grap was, zo legde hij afgelopen vrijdag uit aan HLF8.

Tom Egbers

Naast Van Gelder werd ook Tom Egbers genoemd. Ook hij besloot het even rustig aan te doen. Dit geldt zeker niet voor de vrouw van Tom, Janke, die brutaal naar de pers gaat om zich uit te spreken over het artikel. Volgens verschillende prominente Nederlandse figuren was dit geen verstandige zet van Decker.