Connect with us

BN'ers

Max Verstappen doet een ‘Jutta Leerdammetje’ en ritst ook zijn pak open!

Nederland en omstreken zijn de afgelopen dagen in de ban van een video waarin schaatskoningin Jutta Leerdam pronkt, die viraal gaat. In de video is te zien hoe Jutta haar skaterpak openritst en de tweeling er bijna uit laat springen. Max Verstappen is de koning van de Formule 1 en hij kan zeker niet achterblijven!

ruime voorgevel
Het YouTube-kanaal “FS United” plaatste onlangs een video met enkele grappige sportmomenten. De clips die de kanalen gebruiken, zijn licht bewerkt om de Jutta een vrij genereuze uitstraling te geven. Dit wordt ook gebruikt als miniatuur voor video’s en de resultaten zijn behoorlijk populair. Binnen enkele dagen was de video meer dan 27 miljoen keer bekeken.

Max maakte een “Jutta Leerdammetje”
Jutta Leerdam is de koningin van de ijsbaan en Max Verstappen de koning van de baan. Het moet Max dwars gezeten hebben dat Jutta zoveel aandacht trok en hij net zijn eerste Grand Prix van het nieuwe F1-seizoen had gewonnen. Dus zette Max stappen en besloot zelf een “Jutta Leerdammetje” te doen, met een foto waarop hij zijn pak openritst. Of deze foto ook is bewerkt, moet nog worden bevestigd…

Bekijk hier foto’s van Max Verstappen tijdens “Jutta Leerdam”: