Connect with us

BN'ers

Lang Leve de Liefde deelnemer Roy laat zich lekker helemaal verwennen in de jacuzzi

We worden niet meer verrast door het programma Lang Leve van Liefde. De lijst met grappige, opmerkelijke en ontroerende passages is lang en er is zelfs een apart gedeelte op deze website. Ook vandaag hebben we weer van de show kunnen genieten.

liefde voor een lang leven
In het programma komen de deelnemers niet altijd met elkaar overeen. In het geval van deze alinea lijkt dat echter het geval te zijn. Directe klikken voor deze deelnemers. Je wilt natuurlijk ook weten wat voor vlees je in de kuip hebt liggen, dus een jacuzzi is helemaal geen gek idee.

In de LLCL Jacuzzi kunnen we genieten van veel verschillende stukken. Dus we hebben billen en pushers. Dit keer kijken we naar Roy, die zich laat verwennen in een bubbelbad. En hij heeft gelijk, want hij voelt zich helemaal op zijn gemak.

Middag
Terwijl Roy in het bubbelbad ligt, zet zijn vriendin een mooi masker voor hem op. Vergezeld van wat komkommers die comfortabel liggen. De vrouw ging voorzichtig naar binnen en maakte hier en daar wat aanpassingen aan het masker. De vrouw leek Roy graag te verwennen. De foto’s laten zien hoe comfortabel de twee zijn. Ze lijken op dezelfde golflengte te zitten en bespotten elkaar. De beelden beloven in ieder geval veel goeds voor de rest van de dag. Benieuwd hoe comfortabel het eruit ziet? Check het in onderstaande video!