Connect with us

BN'ers

Ruben Nicolai Ernstig ziek: “Ik kan niet meer slapen”

Ruben Nikolai in de podcast Tigil Ruben Till dat hij al heel lang vreselijke pijn heeft… Helaas kan hij niet slapen. Helaas konden de dokters niets voor hem doen. U kunt alleen pijnstillers injecteren.

Ruben Nicolai zei zelf:

“Ik heb al jaren niet meer op mijn linkerzij geslapen. Ik heb altijd een beetje pijn en tintelingen in mijn linkerarm.

Ik krijg een hartaanval.””, dus ik dacht:

Ik lig niet op mijn linkerzij want alles weegt zwaar op mijn hart. De pijn in mijn arm werd erger. Mijn arm doet steeds meer pijn.

Ruben van der Meer:

“Je zei het al eerder. En ik dacht:

Nou, je gaat naar de dokter en bla bla bla. Maar nee, je ligt aan de andere kant. Maar doet het in de tussentijd meer pijn? ! ”

Ruben Nicolaas:

“Pijn zo erg dat ik er midden in de nacht wakker van word. Ik word pas midden in de nacht wakker. Oh mijn god, deze arm doet pijn, hij is de hele dag weg geweest… alleen een steekwond.” Ik sliep en werd midden in de nacht wakker, dus mijn arm doet pijn.

“Saai. En ik weet niet hoe ik het los moet laten. En het was beter geweest om het een tijdje op te hangen, dus ik stond eindelijk op. Toen begonnen mijn armen te tintelen alsof ze sliepen.” “Ik ging naar de dokter en de dokter stelde een infectie vast. En ik heb het al meer dan een jaar. En het is geen virus of bacterie. Ik heb injecties gehad. En er zitten medicijnen in.” “Dus nu moet ik het draaien en het allemaal uitspreiden. En het is een pijnstiller en een ontstekingsremmer.

Helaas zijn injecties nog steeds niet effectief. Ruben heeft nu twee verwondingen aan zijn arm en heeft nog steeds veel pijn.