Connect with us

BN'ers

Uitgelekte video van de steekpartij van Dennis Schouten

Dennis Schouten bracht afgelopen weekend op een vrijdag-zaterdagnacht een verontrustend nieuwsbericht. Roddelpresentator wordt in het gezicht gestoken in een bar. Dennis schreef in een post: “Het was irrationeel toen ik aan de bar zat te praten met een vriend van mij terwijl ik wachtte op onze drankjes. Plots zat ik onder het bloed.

Als je een probleem hebt met Nederland, dan is dat natuurlijk zo. Hoe gaat het Jij? Betalen in 2023. Ik neem alle risico’s voor mijn mening, mijn werk en mijn plannen. Maar wat gebeurt er met je zieke kop als je met een mes de stad in gaat?’ Dennis denkt dat roddels de oorzaak zijn van het steekincident. Dennis komt echter op die vraag terug. Een ex-vriendin van Dennis beschuldigt hem nu van vrij ernstige misdaden, zoals het verkrachten van minderjarige meisjes.

De mesaanval op Dennis Schouten was niet het gevolg van roddels

Dennis zelf zei dat de beschuldigingen ongegrond waren en dat zijn ex-vriendin hem wilde chanteren. Zo is er een gesprek uitgelekt dat Dennis had met een meisje waarin Dennis haar vroeg emotionele kiekjes te sturen. Terwijl de video het meisje laat zien als minderjarig, zei Dennis dat ze een volwassen vrouw was.

Ex-vriendin Natasha heeft inmiddels aangifte gedaan tegen Dennis en Dennis heeft aangifte tegen haar gedaan. Op Instagram deelde Dennis zijn verhaal en gesprek met Natasha: “Vandaag heb ik aangifte gedaan bij de politie. Dit zal worden omgezet in een verklaring. Woorden kunnen niet uitleggen hoe verdrietig deze dagen zijn.”