Connect with us

BN'ers

Gerard Joling deelt verschrikkelijk nieuws

Gerard Joling heeft vreselijk nieuws gebracht. De populaire zanger is van plan een stapje terug te doen, tot teleurstelling van zijn fans, die de zanger niet willen missen.

lege kalender

Joling waardeert zijn soms lege agenda. “Nu heb ik meer dan genoeg verdiend om het te zingen.” Dit is echter niet de enige reden waarom Gérard minder vaak op het podium verschijnt. Ook het verlies van zijn moeder Janny vorig jaar heeft hem enorm geraakt. “Meer dan ik dacht.”

Bel me niet

Joling, nu 62, heeft altijd keihard gewerkt. “Zes shows per week of zelfs meer, afhankelijk van de tv-inhoud. Ik ben 63 jaar oud en ik denk aan veel dingen:
zie me nooit meer.

geld is als water

Geld kwam Gerard niet meer te kort. “Het zal niemand verbazen als ik zeg dat ik niet meer elke avond naar Zaltbommel hoef te rijden om geld te halen en dan door te rijden naar Arnhem. Ik werk al zo’n 40 jaar en heb nu geld genoeg om het te zingen.”

Is de zanger vastbesloten definitief te zijn met zijn carrière? “Ik denk niet dat ik stop, want ik wil nog veel interessante dingen doen. Ik heb de kruisbessen uit de pap gehaald”, besluit hij.