Connect with us

BN'ers

‘Max Verstappen verlaten door zijn vriendin’

Het nieuwe seizoen in de Formule 1 is gisteren begonnen. De eerste wedstrijd werd gehouden in Bahrein. Max won de race handig, had geen moment last van de race en stond daarmee bovenaan in het klassement.

Maar het bleek dat de vriendin van Max, Kelly, niet bij de wedstrijd was om haar te steunen. Kelly was eigenlijk in Parijs en de twee leken elkaar steeds minder te zien.

Het loopt al een tijdje niet lekker tussen de twee, maar er wordt aan gewerkt. Een anonieme bron meldde onlangs zelfs dat Kelly vals speelde. Ze wordt heel intiem en ontroerend aangetroffen in een restaurant met een onbekende man.

Bovendien leek Max niet al te blij dat Kelly foto’s van haar in bikini online plaatste. Kelly’s foto heeft misschien te veel aandacht getrokken van mannen, en daar houdt Max niet van. Zeker niet gezien wat Kelly deed. Kelly, zo blijkt, is een flirt en de Formule 1-collega’s van Max zijn niet vies van flirten met Kelly.

Lees verder

BN'ers

Schokkend nieuws: Daniëlle van ’t Schip onthult emotionele bericht

Zoals velen weten, gaat het momenteel niet goed met Daniëlle van ’t Schip. Deze ongelofelijke powervrouw heeft helaas te maken met een ernstige ziekte en kreeg de diagnose kanker in april van vorig jaar.

De artsen hebben haar verteld dat er twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam zijn gevonden. Als deze niet behandeld zouden worden, zou de dochter van zangeres Willeke Alberti nog slechts zes maanden te leven hebben. Dit is een angstaanjagende gedachte.

Ondanks de moeilijke omstandigheden staat Daniëlle bekend om haar optimistische levenshouding. Ze heeft echter te maken met zware behandelingen en de bijbehorende bijwerkingen. Zo heeft ze onlangs een video gedeeld waarin ze haar laatste drie lange haren afknipt en is ze 20 kilo afgevallen door de chemokuur. Ook draagt ze momenteel luiers. Dit alles is verschrikkelijk om te moeten doormaken, vooral omdat Daniëlle nog maar 55 jaar oud is.

Desondanks is Daniëlle vastbesloten om niet bij de pakken neer te zitten. Ze blijft positief en heeft zelfs een reis naar het eiland Bonaire gemaakt om even te kunnen ontspannen en alles te kunnen vergeten. Haar man, John van ’t Schip, vergezelt haar op deze reis. Daniëlle deelde enkele prachtige foto’s van zichzelf met als bijschrift “Bonaire, healing time” en het nummer “Gonna Be Okay”. Wij wensen haar een prachtige reis toe. ❤️

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danielle J.C van ’t Schip-Oonk (@daniellevantschip)

Lees verder

BN'ers

Breaking: Johan Derksen ontevreden over Vandaag Inside – hij overweegt te stoppen

Derksen

Johan Derksen, een bekend gezicht in het populaire tv-programma Vandaag Inside, overweegt om te stoppen met het programma. De voetbalanalist heeft in het geheim laten weten dat hij zich stoort aan zijn collega’s Wilfred en René en steeds minder zin heeft om elke dag met hen aan tafel te zitten.

Als Derksen besluit te vertrekken, is het de vraag wat er zal gebeuren met het programma. Er zijn geruchten dat de zender al gesproken heeft over een mogelijke vervanger voor Derksen, maar het is nog niet bekend wie dat zou zijn. Een van de namen die genoemd wordt als mogelijke vervanger is Eus. Als Eus inderdaad de vervanger wordt, zal de dynamiek van het programma waarschijnlijk heel anders zijn, aangezien Derksen een onmisbaar onderdeel is van het team.
Johan Derksen

Afgelopen week was Wilfred al afwezig omdat zijn zoon een ongeluk had gehad tijdens het voetballen. Sam Hagens verving hem, maar de dynamiek was anders en het programma verliep wat houterig. Dit bewijst maar weer dat de drie heren echt een goede match zijn met elkaar.

Het is nog onduidelijk of Johan Derksen daadwerkelijk zal vertrekken uit Vandaag Inside en wie zijn eventuele opvolger zal zijn. De fans van het programma zullen ongetwijfeld gespannen afwachten wat er gaat gebeuren en of het programma dezelfde charme zal behouden zonder Derksen aan tafel.

Lees verder

BN'ers

Het verdrietige nieuws dat de echtgenote van Rob de Nijs onthult, breekt het hart van duizenden fans

De gezondheid van de 80-jarige volkszanger Rob de Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, gaat steeds verder achteruit.

Zijn vrouw Jeter staat altijd voor hem klaar, maar ze staat voor een groot dilemma. Ook hun 11-jarige zoon Julius heeft zorg nodig.

Volgens Jet moesten er op een gegeven moment harde keuzes worden gemaakt, zei ze in een interview met Prive Weekly.

Hoewel Rob en Jeter al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jeter ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon ondanks de ziekte van zijn vader terugkijkt op een gelukkige jeugd. Jet realiseert zich dat als de zorg van Rob te zwaar wordt, met alle aandacht voor hem, dat ten koste gaat van Julius, wat niet zijn bedoeling is.

Dus op een gegeven moment zal ze de moeilijke keuze moeten maken om zich meer op haar zoon te concentreren.

Dat is soms een netelig raadsel, zei Jet. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een geweldige jeugd heeft gehad.

Gelukkig wist Julius veel en was empathisch en sensitief. Jet hoopt dat ze eindelijk de juiste beslissing neemt zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Lees verder

BN'ers

Het schandaal rondom Hélène Hendriks – Schokkende onthulling onthult schokkende waarheid!

Hélène Hendriks heeft de laatste tijd veel te maken gehad. Yvonne Coldeweijer denkt dat ze de mopshond van Johan Derksen is. Ze gaat altijd akkoord met wat hij zegt, nooit tegen hem.

Maar niet alleen Yvonne vindt Hélène hypocriet, ook Stéphanie Hoogenberk van de podcast The Shitshow heeft een warm oog voor Hélène. Stéphanie noemt Hélène zelfs een blonde hoer en hoer.

Stephanie had er het volgende over te zeggen:

“Hélène Hendriks is die blonde bitch die als enige in Nederland nog over is – ik vind dat uniek – met hele grote oorbellen. Zilver. Als je blond bent, moet je alleen gouden oorbellen dragen, geen zilveren oorbellen. Dat is stom. En dan zij heeft altijd hetzelfde haar.”

“Dat wil zeggen, een klein bultje in de rug, volledig in de haarlak gespoten, en in een halve paardenstaart gezet. En dan heeft ze wat oogschaduw. Het maakt eigenlijk niet uit, maar kijk… Professioneel vind ik Hélène Hendriks super Geweldig, daar ben ik eerlijk over. Ik vind dat ze het heel goed doet.’

“Nu komt mijn nadeel aan Hélène: ik denk dat de teef… Ik vind Hélène een vreselijke vrouw. Persoonlijk lijkt ze me vreselijk. (…) Dit is wat Hélène zei Mensen(…) Tom Egbers en Jack van Gelder: ‘Ja, het raakt me niet, maar zo ben ik.’”

“Je doet alsof je een lekker wijf bent die pizza kan eten en bier met haar kan drinken. Eigenlijk kun je alle kanten op met Hélène. Zet een kaarsje aan, het kan haar niet schelen. Kijk, ze vat het niet op als een belediging. ”

“Ze zei: ‘Dat ga ik grappig vinden.’ Dus Hélène is een…ik vind dat een gevaarlijke vrouw. Ze omschrijft zichzelf als ‘een van deze mensen’. Kitty Herweijer heeft er nog een over Zeggen: kies – ik meisje. Ik haat zulke vrouwen. Echt een hekel aan.”

“Ze rechtvaardigde eigenlijk alles in het NOS-artikel. Ze zei over alles: ‘Mij maakt het niet uit.’ ’ Afgelopen vrijdag was ze weer op tv.

Elena zelf moet nog reageren op de beledigingen.

Lees verder

BN'ers

Leontine keert terug bij Marco Borsato ondanks eerdere breuk

Leontine Borsato heeft sinds kort een relatie met miljonair John Huiberts. Maar het duurde niet lang. Het bleek dat John Leontine helemaal niet zo serieus nam en terugkwam met zijn ex.

Dit was een grote klap voor Leontin die dacht dat hij zijn ware liefde weer had gevonden. Ook financieel is het een klap, want Leontine zal haar broek nu weer eens moeten oprekken.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds zei in zijn podcast Strictly Private dat het hem niet zou verbazen als Leontine terugkeert in de armen van Marco Borsato. Het is ook goed voor de financiële situatie van Leontine.

“Zijn platen draaien niet eens meer of heel zelden op de radio, dus je hebt veel stroom nodig om het opnieuw te proberen, maar dat sluit ik niet uit.”

“Ik denk dat hun liefde diep is en veel heeft doorstaan ​​en dat zou aan het einde ook kunnen worden toegevoegd, maar het hangt een beetje af van hoe de hele zaak tegen Marco afloopt, die nog steeds aan de gang is, waar we hopen de volgende figuur te zijn.” dat komt over een maand of twee uit.”

Dus misschien zien we Leontine en Marco snel weer samen. Als Marco wordt vrijgesproken van de aanklachten tegen hem, is de kans dat de twee weer bij elkaar komen zeker groter.

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia krijgt heel slecht nieuws te horen

Onlangs is onthuld dat prinses Amalia ernstig wordt bedreigd door de onderwereld. De situatie was zo ernstig dat Amalia haar studie in Amsterdam moest staken en het studentenhuis moest verlaten. Amalia moest zich enkele weken verstoppen in een van de paleizen.

De dreiging lijkt te zijn geweken als we zien dat Amalia op werkbezoek is op Curaçao en aan het feesten is in een club in Madrid. Maar dat is niet zo, want binnenkort is het Koningsdag en dat wordt dit jaar gevierd in Rotterdam.

De koninklijke familie zal twee uur in de stad zijn, maar het is afwachten of Amalia er ook zal zijn. Beveiligers zijn al maanden bezig om haar veiligheid tijdens Koningsdag te waarborgen, maar het is niet met zekerheid te zeggen dat dat gaat lukken.

Het zou zomaar kunnen dat Amalia niet bij de Koningsdagviering in Rotterdam was.

Lees verder

BN'ers

Nieuwe verloofde van Gordon getroffen door heftig drama

Gordons verloofde, Gavin Rozario, heeft te maken gehad met enkele grote gebeurtenissen. Zijn oudere broer stierf op 33-jarige leeftijd. Toen Gavin dertig was, besloot hij geld in te zamelen voor mensen die spirituele hulp nodig hadden.

Gordon deelde gisteren het grote nieuws met zijn volgers dat zijn vriend Gavin hem ten huwelijk vroeg. “Tot mijn verbazing ging mijn vriend op één knie zitten en vroeg me ten huwelijk”, schreef Gordon op Instagram. “Op dit moment kan ik alleen maar ja zeggen. Hij weet hoe hij aan mijn hart moet trekken en me de liefde moet geven waar ik naar verlangd heb. Ik ben sprakeloos en super emotioneel. Omdat ik zo lang heb gewacht.”

Nieuw leven met Gordon

Het paar geniet momenteel samen van zon, zee en strand op de Malediven. Gavin geniet van zijn nieuwe leven met Gordon, maar zijn leven was een paar jaar geleden heel anders. Toen Gavin 30 was, besloot hij geld in te zamelen voor mensen die spirituele hulp nodig hadden.

“Hij is pas 33 jaar oud”

“24 november is mijn 30e verjaardag en ik wilde de tijd nemen om het bewustzijn over de geestelijke gezondheid van mannen te vergroten”, schreef Gavin op zijn pagina. “De nadelige effecten van de geestelijke gezondheid van mannen hebben mij persoonlijk geraakt en helaas is mijn broer afgelopen juni overleden. Hij was pas 33. Ik hoop dat we met meer bewustzijn mannen kunnen helpen zich uit te spreken en hulp te krijgen wanneer ze die nodig hebben.”

Denk je aan zelfmoord?Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat via 113.nl

Lees verder

BN'ers

Enorm verdrietig nieuws gedeeld door Yvon Jaspers: ‘Aangevallen’

Farmer’s Finding vrouwelijk icoon Yvonne Jaspers had twee dagen geleden een ramp. Haar hond Tommy werd aangevallen door een andere hond, waardoor er nauwelijks dieren achterbleven. Yvonne liet op Instagram weten dat de toestand van haar trouwe viervoeter nog steeds achteruit gaat.

“Angst is goed. We hebben het hele weekend te kampen gehad met ernstige verwondingen, antibiotica, medicijnen, nachtgeesten…de hond is geliefd bij zovelen.”

De tv-presentatrice wil iedereen bedanken voor de steun die ze haar de afgelopen dagen hebben betoond. Momenteel bevinden de honden van haar familie zich meestal onder de tafel.

We wensen Tommy beterschap!

Lees verder

BN'ers

“Nicol Kremers krijgt kritiek na plaatsen van expliciete foto op ‘AlleenFans'”

Nicol Kremers is sinds vorige maand officieel weer single. Massa’s gevallen realityster is Casa, die zegt met lege handen te zijn weggestuurd door voormalig minnaar en multimiljonair Peter Gillies.

Nicolleke, zoals we leerden van de SBS6-show Massa is Kassa, verdiende geld op TikTok nadat ze het uitmaakte met Peter. Sociale-mediaplatforms lenen zich voor zogenaamde ‘gevechten’. Het idee is dat je in de video live met andere mensen te zien bent, waarna mensen kunnen doneren in de vorm van TikTok-munten. Van elke euro die je doneert, gaat er 50 cent naar TikTok. Nicol betaalt bijvoorbeeld €50 om je naam op zijn voorhoofd te laten schrijven, soms met een permanent marker. Toch 25 euro verdiend. Nicolleke is echter gewend om al het geld van de wereld te hebben. Sinds de breuk met Petertje is Nicole echter dakloos en heeft ze geen eigen vervoer.

Het plan van Nicol Kremers liep vreselijk mis

Nicol besloot dat het tijd was om dit te veranderen en opende een “Only Fans Account” waar ze op de eerste dag al €30.000 verdiende. Bij Omroep PowNed ging Nicol het podium op over haar “ondeugende plannen” voor de toekomst, en ze maakten zich een beetje zorgen. Nicol zei: “Ik heb allerlei leuke en spannende plannen. Het is bijna mijn verjaardag en ik hou van dingen als cake en slagroom, dus ik dacht dat het een beetje provocerend zou zijn. Er zijn ideeën voor zwembaden, fonteinen, enz. Van alles kan, zo gek kun je het niet bedenken.” Je leest het goed, Nicol wilde dieren gebruiken. We hopen dat Coco de hond haar spleet niet ziet, maar er is een kans. Patty Brad, Shownieuws: “Fonteinen, poelen en dieren. Ik denk niet dat ik met dieren mag zijn, of wel?” Wij ook niet:

Lees verder

BN'ers

Groot nieuws: Gordon gaat trouwen!

Gordon (54) en zijn veel jongere speelgoedjongen Gavin zijn pas sinds begin dit jaar samen, maar zetten al een volgende stap. De zanger heeft nu bekend gemaakt te gaan trouwen.

Volgens de zanger heeft Gavin Gordon al ten huwelijk gevraagd. Gordon zei op Instagram dat hij dat had kunnen doen tijdens hun reis naar de Malediven.

Huilen

“Tot mijn verbazing ging mijn vriend gisteren op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk, en nu kan ik alleen maar ja zeggen”, schreef hij onder een video op Instagram. “In alle opzichten wist hij met me te resoneren en me de liefde te geven waar ik naar verlangde. (…) Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel, ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde.”

Volgens Gordon vond hij liefde in Gavin. “Hij deed me al mijn pijn uit het verleden vergeten en al mijn gekke mislukte pogingen die verbleekten in vergelijking met de manier waarop hij me liet zien en voelen hoe het echt zou moeten zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Trending