Connect with us

BN'ers

Afbeelding: Nicol Kremers werd sterk beïnvloed door zijn kampeervriendinnen

Nicol Kremers en Peter Gillis zijn uit elkaar. Tegelijkertijd zorgde het ervoor dat Nicole volledig financieel failliet ging. Ook de roze Fiat 500 die Peter haar gaf, werd meegenomen. The Weekly Story heeft nu vernomen dat de opwindende online winkel van Nicol ook in handen is gevallen van Peter Gillis, waarbij ook haar fysieke winkel is gesloten.

Bronnen melden ook dat Nicole geen van de kaskrakers heeft en dat ze allemaal eigendom zijn van Peter Gillis zelf. Bovendien circuleren sommige Juice-kanalen al een tijdje geruchten en roddels over Nicole die aan verschillende drugsverslavingen lijdt. Wat deze verslavingen precies zijn is onduidelijk, maar er wordt gezegd dat het verboden middelen zijn. Gelukkig zorgde een van Nicole’s vrienden voor haar nadat ze het uitmaakte met Peter. Nicole mocht in haar kamp slapen en haar auto gebruiken.

Nicole Kramers diep getroffen

De relatie tussen Nicole en zijn vriendin lijkt nu echter koud te zijn. “Spy” van Juice Channel Reality. Nicole moest vandaag het kamp van haar vriendin verlaten, heeft de FBI vernomen. Nicole zal zich namelijk misdragen op de camping. Nicol is zeer actief op TikTok, waaronder het werven van fondsen. Dit keer werd Nicole echter geraakt tijdens een TikTok-livestream op de camping van haar vriend. Reality.FBI meldt: “Vernomen dat Nicole vandaag de camping moest verlaten omdat ze gisteren is neergeschoten tijdens een camping-livestream. Geniet van de Kaatsheuvel!” Waar Nicole vannacht slaapt, blijft onbekend: