Connect with us

BN'ers

Volgers geschokt door deze foto van Sarah van Soelen

We weten allemaal dat Sarah van Soelen de ex-vriendin van André Hazes is. Nadat André Hazes en Monique Westenberg hun trouwplannen hadden uitgewerkt, werd Sarah ineens de grote liefde. Sarah is nu een van de velen, maar toen was heel Nederland nog in shock over André’s transformatie. Sarah is dus een zeer opvallende dame.

De blondine komt uit een rijke familie, loopt rond in haar beste kleren en ziet er altijd prachtig uit met zware make-up. Sarah was ook in topvorm, iets wat Dutch meteen begreep waar Andre verliefd op was. Inmiddels is de relatie tussen Sarah en André natuurlijk allang voorbij, en heeft André zelfs zo’n 10 andere vrouwen aan de lijn. Sarah slaagde er echter in haar bekendheid te behouden en een echte influencer te worden met meer dan 200.000 volgers.

Sarah van Soelen heeft geen filter!

Iedereen die Sarah volgt, weet dat er af en toe de beste kiekjes voorbij komen. Elke avond uit eten en vele tropische locaties bezoeken, Sarah lijkt elke dag een nieuwe kledingkast vol merkkleding te hebben. Op de foto’s draagt ​​Sarah make-up en ziet ze er altijd onberispelijk uit. Juice-zender Reality.FBI plaatste echter een foto van Sarah zonder filter. We weten dat veel filters worden gebruikt om onszelf “mooier te maken”. Hiermee worden alle defecten verwijderd. Ook de ex-vriendin van Peter Gillis, Nicol Kremers, lijkt te hebben geprofiteerd. En het verschil tussen foto’s met filters en foto’s zonder filters is best groot: