Connect with us

BN'ers

Vriend Mark Rutte woedt over het liefdesleven

Yvonne Coldeweijer maakte onlangs openbaar dat ze twee video’s ontving waaruit je volgens haar kunt concluderen dat Mark Rutte niet van vrouwen houdt en liever seksfeestjes heeft.

Yvonne moet de video’s nog uitbrengen, de vraag is of ze dat gaat doen. Ze zei dat Mark hield van een speciaal soort huisfeest, het huisfeest van de Playboy. Ik weet niet zeker wat dat precies was, maar het leek alsof de mannen rondliepen met een beetje make-up op en gepast gekleed waren.

Vriend Mark Rutte

Yvonne zei niet dat het uit de video duidelijk was dat Mark van mannen hield, maar dat gerucht deed al een tijdje de ronde. Mark werd zelfs hand in hand gezien met een man in New York totdat hij een groep Nederlandse topondernemers ontmoette. Hij liet toen snel de hand van de man los en ze vluchtten een winkel in.

Maar Mark Root werd onlangs ook gespot met een onbekende man in Rome, Italië. Volgens ooggetuigen stapten de twee samen uit de taxi en je kunt zien dat ze een geweldige tijd met elkaar hadden.

Maar nu blaast vriend René Bohm privé het liefdesleven van Mark Root op. Volgens René hebben veel vrouwen hem gevraagd of hij ze met Mark mocht koppelen, maar Mark zei nee. René zei onder vier ogen dat hij geen tijd had voor relaties.

“Dat zeg ik altijd als ik gevraagd word om een ​​afspraak te maken. Maar ik zal het aan hem doorgeven. Ik wil niet achteraf horen dat ik zo’n verzoek niet serieus heb genomen.”

“Hij lachte altijd en schudde zijn hoofd en zei: ‘René, ik heb geen tijd voor relaties…’ En dat communiceerde ik subtiel naar de vrouwen.”

Ik denk dat de redenen van Mark Rutte om al deze vrouwen af ​​te wijzen totaal anders zijn dan wat we eerder hebben gelezen. Mark, geef toe, waarom maak je zo’n ophef.